Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin 2019 seçim vaadi arasında yer alan; "Atatürk Sağlık Merkezi" başlığıyla duyurduğu projenin ihale süreci başladı. Ataşehir Belediyesi'nde 26.07.2021 günü saat 11:00'de gerçekleşecek ihalenin ardından 600 iş günü içerisinde projenin tamamlanması bekleniyor.



Tamamlandığında Türkan Saylan Tıp Merkezi mantığında birçok branşta hizmet verecek kurumda SGK, Emekli sandığı ve bağkur kaydı bulunan vatandaşlar sağlık hizmetinden ücretsiz yararlanabilecek. 6.100 m2’lik alana sahip olarak tamamlanması planlanan merkezde; Poliklinikler, Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri, Aile Hekimliği, Röntgen Odası, Biyokimya ve Mikrobiyoloji Laboratuvarı, Bekleme Alanları yer alacak.

GÖNÜLLÜ HİZMET VAKFI'NDAN NAKDİ BAĞIŞ YAPILDI
Ataşehir İlçesi Atatürk Mahallesi Fazılpaşa Sokak üzerinde bulunan 1720 ada 9 parsel üzerine Sağlık Tesisi inşaatında kullanılmak üzere 3.000.000,00 TL (üçmilyontürklirası) nakdi bağışın kabulü geçtiğimiz Aralık ayı meclisinde kabul edilmiş ve sonrasında ocak ayında Ataşehir Belediyesi Başkanlığı ile Gönüllü Hizmet Vakfı Başkanı İnal Aydınoğlu tarafından protokol imzalanmıştı. Yapılan protokol ile "Atatürk Mahallesi Tıp Merkezi adının Ataşehir Belediyesi Gönüllü Hizmet Vakfı Mustafa Saffet Tıp Merkezi" olarak belirlenmesi sağlanmıştı.