19 Ekim Muhtarlar gününün hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından 17 Mahalle muhtarına yönelik yemek programı düzenlendi. Programda Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin yanısıra Muhtarlık İşleri Müdürlüğünden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Muhtarlık İşleri Müdürü Aysel Tekin ile Muhtarlık İşleri Müdürlüğü personeli ve muhtarlar katıldı. Düzenlenen yemek programında muhtarları tek tek selamlayan Battal İlgezdi, "Güncel çalışmalarla ilgili muhtara bilgi verdi. İmar konuları, pazar alanları, kültür merkezleri ve diğer hizmetlerle ilgili muhtarların sorularına yanıt veren İlgezdi, hep birlikte zaman ve imkanlar doğrultusunda halkımıza en iyi hizmeti yapacağız." dedi.

Battal İlgezdi, Her yıl Ataşehirimizde 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyoruz. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede devletimizin kurumlarını temsil etmekte ve vatandaşlarımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Muhtarlarımız seçimle göreve gelen toplumun kılcal damarlarıdır. Hem en küçük yerleşim birimlerinin başı hem de merkezi idarenin halka en yakın olan temsilcileridir. İlçede yaşanan sorunların çözümü ve vatandaşlardan gelen taleplerin aktarılması için düzenli olarak muhtarlarla toplantılar yaptıklarını söyleyen Battal İlgezdi , “17 Mahalle muhtarımızla Ataşehirimiz için hep birlikte çalışıyoruz. Muhtarlarımıza yürüttükleri hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” diyerek muhtarların gününü kutladı. Ayrıca muhtarlarla daha geniş katılımlı toplantılarla da bilgilendirme ve değerlendirmeler yapacaklarını belirtti.

Konuşmaların ve yemek programının ardından muhtarlar Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye program ve destekleri adına teşekkür etti. İlgezdi program sonrasında muhtarlarla birlikte toplu fotoğraf çekindi.