Barbaros Mahallesi’nde hizmete giren Kapalı Pazar alanında yer alan Semt Pazarı ve Giyim Pazarı Ataşehirlilerle buluştu.

Pazar açılışına; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Der, Sadık Kayhan ve Kalender Özdemir ile Anadolu Yakası Pazarcı ve Esnaf Odası Başkanı Memet Emin Yarar, Ataşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Sevgi Uluğ, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve Belediye Birim Müdürleri katıldı.

Ataşehir’de vatandaşların yaz ve kış aylarında hava şartlarından etkilenmeden alışverişlerini yapabilecekleri 4. modern Kapalı Pazar alanını hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Yardımcısı Abdullah Der, sonrasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Haftada iki gün kurulacak kapalı pazarda her cuma günü giyim, aksesuar, ev tekstili ürünleri, her cumartesi günü ise meyve, sebze ve gıda ürünlerinin satışı gerçekleşecek.

Yeni Kapalı Pazar alanı, 28 Ağustos Cuma günü yapılan açılışla Barbaros Mahallesi Mor Amber Sokak’ta hizmet vermeye başladı.

Ataşehir’de kurulan sokak pazarlarını modern kapalı pazar alanlarına dönüştüren Ataşehir Belediyesi, bu sayede pazar esnafının daha iyi şartlarda hizmet verebilmesini ve vatandaşların da hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilmesini sağlıyor.

Toplam 5.500 metrekare kapalı alana sahip Barbaros Kapalı Pazar Alanında; Zabıta bürosu, büfe, tuvaletler, elektrik ve jeneratör odası, yönetim odası ve su depoları yer alıyor.