İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, Ataşehir Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Özer'e, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Serkan Gür ve Zekine Dayıoğlu'nun yanısıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, Şube Müdürü Nazım Yurdagül, Okul Müdürü Tülay Beyaztaş Oskay eşlik etti.

Mesleki ve teknik eğitim kurumlarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele sürecindeki katkılarına değinen Özer, Türkiye'nin güçlendirilmiş mesleki eğitimle neler başarabileceğini bildiğini ve buna göre hareket ettiğini belirtti. Öğretmen, öğrenci ve yöneticilerle ekip ruhuyla hareket edildiğini anlatan Özer, atölyelerin mevcut durumu ve ihtiyaçları hakkında Okul Müdürü Tülay Beyaztaş Oskay ile alan öğretmenlerinin görüşlerini dinledi.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, pandemi sürecindeki maske üretimleriyle zorlu mücadeleye sundukları katkı ve özverili çalışma adına Ataşehir Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul yönetimini, gönüllü öğretmenlerine ve görev alan personelleri tebrik ederek, kutladı. Emekleri ve çabaları adına teşekkür etti.