Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği başkan ve yönetimi geleneksel hale getirdikleri 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü nedeniyle dernek binasında düzenledikleri programda yerel basın çalışanların gününü kutladılar.

“SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN GERÇEKTEN ÇOK MUTLU OLUYORUZ”
Dernek Başkanı Gürsel Sarımaden; “Geleneksel hale getirdiğimiz Anadolu Avrupa yakası Erzincanlılar Derneğimizde düzenlediğimiz emekçi gazeteciler günü nedeniyle bu senede hem sizin hem de bizim program yoğunluğu nedeniyle çakışmasın diye bugüne aldık. Sizlerle birlikte olmaktan gerçekten çok mutlu oluyoruz. Her sene düzenlediğimiz bu kahvaltı programlarında derneğimizin yerel basına ne kadar önem verdiğini biliyorsunuz. Ayrıca yeni yılınızı da kutluyorum. 2020 yılının tüm basın mensubu arkadaşlarımıza başarı getirmesini ve görev aşkının sürdürülmesini istiyoruz”dedi.

“100 KÖYDEN BİN ÖĞRENCİYE ULAŞTIK”
Sarımaden, 10’uncu yılını geride bırakırken yaptıkları hizmetleri kısaca şöyle özetledi: “10’uncu yıl nedeniyle 100 köy seçilmiş ihtiyaç sahibi bin öğrenci muhtarlarla yapılan çalışma sonucu tespit edilmiş ve ihtiyaçları giderilmiştir. Başarılı bir çalışma yürüttük ve ses getiren bir çalışma oldu. Validen tutun belediye başkanlarına kadar arayarak bu çalışmadan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Sizin vasıtanızla bizlere araçlarıyla lojistik destek veren arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız devam edecek. Muhtemelen benim başkanlığımın son yılı olacak. Bundan sonra gelecek arkadaşlarımızın hep yanında olacağız ve destek vereceğiz.”

Açıklamaların sonunda toplantı samimi bir sohbet ortamıyla devam etti. Başkan Sarımaden ve yönetimi basın mensuplarına günün anısına doğa dostu kurşun ve tükenmez kalem hediye ettiler.