Ataşehir'de 12 Mart etkinliklerinin tüm dünyada dalga dalga yayılan ve 4 binden fazla kişinin ölümüne yol açan corona virüsünden kaynaklı tedbir amaçlı iptal edilmesi nedeniyle gerçekleşecek törende İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını okumak için hazırlanan BİLFEN 2.Sınıf öğrencisi Bilal Taha Demiryülek'in provalardaki performansı büyük takdirleri üzerine topladı.

İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 99.Yıl Dönümü ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliklerinin iptal edilmesi nedeniyle Ataşehir'de tören düzenlenememişti. Ataşehir BİLFEN 2.Sınıf Öğrencisi Bilal Taha Demiryülek, İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 99.Yıl Dönümü ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri kapsamında farklı bir etkinliğe imza attı.

Ataşehir Haber olarak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda 2.Sınıf öğrencisi Bilal Talha Demiryülek'in küçük yaşına rağmen büyük özveriyle okuduğu İstiklal Marşı birçok insan ezbere bile bilmezken okuması hepimizi gururlandırdı.

2.Sınıf öğrencisi Bilal Taha Demiryülek provalardaki görüntüsüyle hem İstiklal Marşı'nın 99.Yılını kutlamış hemde Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u anmış oldu.