Berkay Çiftçi, Çiftçi Fırınlar hakkında da, “Fırıncılık dede mesleğimiz. Babam ve amcalarım ekmek çeşitlerimizi geliştirdiği gibi, zaman içerisinde her türlü pasta ve diğer unlu mamul çeşitlerimizle ürün yelpazemizi geliştirerek şubelerimizin bulunduğu semtlerin saygın, tercih edilen müesseseleri olduk. İlk şubemiz olan Bostancı Çiftçi Fırın’dan bu yana zaman içerisinde sektörde pek çok şey değişirken Çiftçi Fırınlarını farklı kılan işimizi tutku ile sevmemiz, müşterilerimize olan sorumluluğumuz ve başarıya olan bağımlılığımız oldu. Bütün işletmelerimizde ham maddenin tedarikinden üretiminin tüm aşamalarına kadar titizliği elden bırakmadığımız, işletme kontrol ve kalite yönetim sistemi HACCP ve ISO 22000 ile her yeni bir güne taze ve ilk gün heyecanla başladığımız içinde bulunduğumuz semtlerde tercih ediliyoruz” dedi.


Çiftçi Fırınların Kafeterya ve Restoran konseptli yeni şubesi E 5 üzerinden Bostancıya inerken sağda “Kozyatağı Mahallesi, Şebnem Sokak, No: 6, Kadıköy” adresinde yer alıyor.