Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Derneği Başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse önderliğinde Ataşehir’de düzenlenen “Gençlik Yürüyüşü”ne, Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri sporcu gençleri ile her yaştan Ataşehirli katılım sağladı.


Ellerinde Atatürk posterleri ve Türk Bayraklarıyla Atatürk Bulvarından başlayan yürüyüş Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi.


“BUGÜN HEPİMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜN”

Yürüyüşü düzenleyen Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Dernek Başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse; “Bugün hepimiz için önemli bir gün. Spor kulüplerimiz sahada. Yağmur çamur demeden faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bugünde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı sporcularımızla gerçekten anlamı olan bu bayramımızı kutlayalım dedik. Tören alanında Atatürk Anıtı’na Kulüpler Birliği olarak çelenk sunacağız. Daha önce Migros’un önünden yürüyüşümüzü başlatacaktık. Dün havanın yağışlı olması nedeniyle mesafeyi kısa tuttuk. Hava muhalefetinden dolayı bazı kulüp ve sporcularımızın çekinceleri vardı. Gördüğünüz gibi hava yürüyüşümüze elverişli bir durumda. Yürüyüşümüzü tamamlayarak çelengimizi koyacağız. Başta sizler ve yürüyüşümüze katılan tüm kulüp ve sporcularımıza teşekkür ederim. Ataşehir’ de Amatör Spor Kulüplerimiz çok büyüktür. Çok büyük bir aileyiz. Bizi herkesin görmesi gerekiyor. Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi Amatör Kulüplere değer veriyor. Ama siyasilerinde görüp destek vermelerini bekliyoruz. Amatör Sporun desteklenmesini önemsiyoruz” diyerek destek çağrısını yineledi.
Bir 12 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
Cumhuriyet Meydanı’ndaki resmi törene katılan Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği, resmi tören sonunda desteklerinden dolayı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ’ye teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektiler.