Sait Cordan Ortoakulu 7.sınıf öğrencisi olan Özel Ataşehir Spor Kulübü’nde lisanslı sporcu olarak 2019 yılında İstanbul Küçükçekmece Osman Solakoğlu Spor Salonunda düzenlenen Karate Kempo Minikler Türkiye Şampiyonasına katılmış ve Türkiye Şampiyonu olmuştu.

Ataşehir Giresunlular Derneği’de sosyal, kültürel ve sportif alanlarda başarılı olan hemşehrilerine destek ve teşekkür ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Fatih Yelekoğlu ve Ataşehir Giresunlular Derneği Başkan Vekili aynı zamanda Giresun Federasyonu Başkan Yardımcısı Sinan Karaveli ile birlikte sportif alanda başarı gösteren ve milli sporcu olmaya hak kazanan Giresun – Alucra Nüfusuna kayıtlı İsna Nedanaz Erilli ve ailesine tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyarette Milli Sporcu İsna Nedanaz Erilli, ailesi İbrahim - Selma Erilli ve dedesi Mehmet Erilli’nin yanısıra başarısında büyük rol oynayan Özel Ataşehir Spor Kulübü Başkanı ve antrenör Remzi Taşçı ve yardımcı Antrenör Rümeysa Taşçı’da hazır bulundu.

Ataşehir Giresunlular Derneği tarafından gerçekleşen ziyaretten dolayı Erilli ailesi memnuniyetlerini dile getirdi.

Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Fatih Yelekoğlu ise; “Giresun’dan böyle değerler çıkması bizleri mutlu etmiştir. 12 Yaşında büyük başarılara imza atan ve ülkemizi başarıyla temsil eden İsna Nedanaz Erilli kardeşimizle bu vesileyle hem tebrik etmek hemde tanışmak istedik. Kendisini başarısından dolayı tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Ailemizi de spora verdiği değerden dolayı kutluyorum” dedi.

Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Fatih Yelekoğlu ve Ataşehir Giresunlular Derneği Başkan Vekili Sinan Karaveli birlikte milli sporcu İsna Nedanaz Erilli’ye başarısından dolayı Boks eldiveni, eşofman takımı, Ataşehir Giresunlular Derneği atkısı ile ülkemizin bayrağını en üst noktalarda dalgalandırması için Türk bayrağı’nı takdim etti.

Ziyaret heyeti daha sonra aile ve Özel Ataşehir Spor Kulübü Başkanı Remzi Taşçı’yla spora dair ve Giresun’a dair sohbet etmesinin ardından ziyaret sona erdi.