Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği’nin ev sahipliğinde Taç Spor Tesislerinde verilen dayanışma yemeğine Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse, TÜFAD İstanbul Şubesi Başkan Adayı Doç. Dr. Mehmet Yorulmazlar ile Ataşehir’de faaliyet gösteren spor kulüplerinde görev yapan antrenörlerinin yanı sıra yakın ilçelerden futbol antrenörleri katılarak Zafer Emek’e desteklerini gösterdiler.

“ZAFER HOCAYA KEFİLİM”

Dayanışma yemeğinde konuşan Ekrem Köse; “Seçim öncesi başkan adayı Mehmet Yorulmazlar ve arkadaşlarını Ataşehir’imizde ağırlamaktan onur ve gurur duyuyoruz. Bu seçimde Ataşehir ‘den de bir kişiyi listeye almak istediler. O kişi, benim 30 yıldan beri tanıdığı kardeşim can dostum yol arkadaşım, her şeyine kefil olduğum Zafer kardeşimdir.Biz de Ataşehir olarak, ben Ekrem Köse olarak her zaman yanında olacağımıza ben söz veriyorum” dedi.

“HEPİNİZDEN DESTEK BEKLİYORUM”
Aday listesine ismini yazdıran ve dayanışma yemeğinde Ataşehir ve yakın bölge futbol antrenörlerinden destek alan Zafer Emek tüm katılımcılara teşekkür ederek; “Sahalarda karşılaşıyoruz, birlikteyiz, aynı gemideyiz arkadaşlar.Böyle bir göreve talip olduğum için sizlerden de destek rica ediyorum. Antrenörlerin sorunları benim bizim hepimizin sorunlarıdır. Takımlarımız rakip olabilir, biz birbirimizi toparlamak zorundayız. Sahada gördüğümüz zaman selamlaşır maç bittiğinde dışarıda aynı şekilde birbirimizi kucaklamamız gerekiyor. Mehmet hocam ve ekibi ile beraber destek olmak için ben de onların ekibine girdim.İnşallah hayırlı uğurlu olur arkadaşlar tekrar hepinize hoş geldiniz diyorum saygıyla selamlıyorum ve sizlerden destek bekliyorum” şeklinde konuştu.

Zafer Hocanın konuşmasından sonra TÜFAD İstanbul Şubesi Başkan Adayı Doç. Dr. Mehmet Yorulmazlar futbola katkılarından dolayı Ekrem Köse’ye plaket takdim etti.

Yorulmazlar; aslında biz bu tip organizasyonları biliyorsunuz her yıl Anadolu yakası Avrupa yakası antrenörlerimizi bir araya getirip onlarla sosyal dayanışma, diyalog iletişim sohbet gibi sosyal etkinlikleri düzenli olarak yapıyorduk ama pandemi araya girince 2 senedir bununla ilgili etkinlikleri yapamaz hale geldik diyerek futbol antrenörlerinin sorunlarıyla her dönem ilgilendiklerini, sorunların çözümü noktasında maddi olarak destek sağladıklarını belirtti. Yorulmazlar antrenörlerin sorunları bildiklerini, iyileştirme konusunda çaba sarf edeceklerini söyleyerek çalışmalarıyla ve yapacaklarıyla ilgili katılımcılara bilgi verdi ve Zafer Hocayı desteklerinden dolayı da teşekkür etti.

Konuşmaların sonunda toplu fotoğraf çekimiyle bu güzel anı ölümsüzleştirdiler.