Cuma günleri giyim, aksesuar, ev tekstili ürünleri; cumartesi günleri ise meyve, sebze ve gıda ürünlerinin satışı yapılan pazar alanı Ataşehirli vatandaşlara uygun fiyatla alışveriş fırsatı sunuyor.

Barbaros Mahallesi Mor Amber Sokak’ta hizmet veren kapalı pazar alanı, Ataşehir Belediyesi tarafından Küçükbakkalköy, Örnek ve Esatpaşa mahallelerinin ardından ilçeye kazandırılan 4’üncü Kapalı Pazar Alanı oldu.

5 bin 500 metrekare kapalı alanda, daha çağdaş ve sağlıklı koşullarda hizmet veren Kapalı Pazar, hem pazar esnafının daha iyi şartlarda hizmet verebilmesini hem de vatandaşların olumsuz hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilmesini sağlıyor.

Cuma günleri açık olan giyim pazarında; kadın, erkek, çocuk ve bebek giyim ürünlerinden gözlük, takı ve aksesuar ürünlerine, mutfak gereçlerinden halı ve kilimlere kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

İhraç fazlası ürünlerin de satıldığı giyim pazarında, gençlere yönelik renkli t-shirtler ilgi çekiyor.

Cumartesi günleri kurulan meyve, sebze ve gıda pazarında da mevsimsel taze ürünlere ulaşılabiliyor.

Hem pazar esnafının hem de Ataşehirli ve komşu ilçelerden gelen vatandaşların memnuniyetle karşıladığı Kapalı Pazar Alanında, vatandaşlara uygun fiyatlar sunuluyor.

Kapalı Pazar Alanında vatandaşların soluklanıp yemek yiyebilecekleri bir de kafe bulunuyor.