Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü çalışanları, ilçede bulunan kahvehanelere giderek erkeklere, kadına yönelik şiddeti, şiddet türlerini, 6284 sayılı yasayı (Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesine dair kanun) anlatma çalışmasını başlattı. Kahvehanelerde erkeklere yönelik başlatılan çalışmanın ilki İçerenköy Kayısı Kahvehanesinde gerçekleştirildi.

Bir 8 kişi görseli olabilir

“BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Ataşehir Belediyesi’nin Kadın Dayanışma Merkezi Sorumlusu Uzm. Psikolog Gül Mutlu ilk ziyaret ettiği kayısı kahvehanesinde yaptığı bilgilendirmede Kadına Yönelik Şiddeti erkeklerle konuşabilmenin önemine dikkat çekerek bu çalışmaların Ataşehir’in her mahallesinde bu uygulama devam edecek, erkeklere yasal düzenlemelerle ilgili bilgilendirilmeye devam edecektir dedi.

Bir 7 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

“MUHTARLARIMIZIN DESTEĞİ İLE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”
Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar, başlattıkları bu çalışmayla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ataşehir’de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında başlattığımız bu çalışmalarımızla ilkini gerçekleştirdiğimiz İçerenköy Mahallesi’nden sonra muhtarlarımızın desteği ile kahvehanelerde bilgilendirmeye devam edeceğiz” şeklinde ifade etti. İçerenköy Mahalle Muhtarı Sırma Doğru’nun da destek verdiği bu ilk çalışmada Uzman Psikolog Gül Mutlu’nun Kadına Yönelik Şiddeti detaylarıyla açıklamalarını kahvedeki erkekler de oyunlarını bırakarak dinlediler ve Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar’a, Psikolog Gül Mutlu ve destek veren Mahalle Muhtarı Sırma Doğru’ya teşekkür ettiler.