Mayıs ayının 4 Pazar günü, her hafta farklı bir kitap incelenecek. Çevrimiçi çocuk Kitap Kulübü’nde Eğitimci – Yazar Özge Doğar, çocuklarla kitap içerikleri üzerine konuşacak ve sonrasında atölye gerçekleştirilecek.

Mayıs ayı atölyelerinde sırasıyla Muzaffer İzgü’nünKonuşan Balon”, Aytül Akal’ın Annem Neden Çıldırdı”, Samed Behrengi’nin “Sevgi Masalı ve Dominique Demers’in “Yeni Öğretmenkitapları işlenecek.

Bu ay çocuk-yazar buluşması atölyesi Yazar Aytül Akal ile 16 Mayıs Pazar günü yapılacak.

Her çocuğun en fazla 2 atölyeye katılma hakkı bulunan atölyeler Zoom programından çevrimiçi olarak yapılacak olup ders süresi 60 dakika ve kontenjan 15 kişi ile sınırlı olacak. Zoom oturum linkleri atölyeden 1 gün önce oluşturularak, Whatsapp grubu üzerinden iletilecek.

Ataşehir Belediyesi Çevrimiçi Çocuk Kitap Kulübü etkinliklerine katılmak isterseniz kayıt formundaki uyarıları dikkate alarak, formu eksiksiz doldurmalısınız.

Ayrıntılı bilgi almak için Ataşehir Belediyesi’nin (0216) 570 50 00 numaralı çağrı merkezinden 1672 dâhili numarayı arayabilirsiniz. Kayıt formuna ulaşmak için ise burayı tıklayabilirsiniz.