Ataşehir'de yaşayan bedensel engelli Metehan Çakmak isimli genç yabancı dilini geliştirmek için instagram adlı sosyal ağ uygulamasından Brezilya'nın Tocantins eyaleti'nin başkenti Palmas'ta yaşayan bedensel engelli Nadia Guerra isimli kişi ile tanışmıştı. Yabancı dilini geliştirmek isteyen Metehan Çakmak ile Nadia Guerra sosyal medya hesaplarından uzunca bir süre ingilizce pratik yapmak amacıyla görüştükten belirli bir süre sonra Portekizce görüşmeye başlamıştı.

Daha sonra sosyal medya'da başlayan arkadaşlık zaman içerisinde sevgiye dönüştü. Bunun üzerine 4 ay önce Metehan Çakmak ailesiyle birlikte 14 saatlik uçak yolculuğu sonrasında Nadia Guerra ile buluştu. Burada resmi işlemlerin ardından evlenen Metehan Çakmak ve Nadia Guerra, brezilyadaki resmi işlemlerin ardından Türkiye'ye gelmişti.

Türkiye'ye gelen çift resmi nikah işlemleri için Ataşehir Belediyesi'ne başvurarak, Türkiye'de resmi nikah işlemini gerçekleştirmek için hazırlıklarını tamamlayarak, 4 Ağustos saat:16.30'da nikah masasına oturan çift nikah memurunun sorusuna sevgilerinin gücüyle sonsuza dek evet demişlerdi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs'e geçtiğimiz ay yakalanan Nadia Guerra Çakmak'ın 8 aylık hamile olduğu ve doktorların risk taşıdığı için anne karnından aldığı bebek yaşam mücadelesini sürdürürken Ataşehir'in gelini olan Nadia Guerra Çakmak'ta covid-19 yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenildi.Nadia Guerra Çakmak'ın Brezilya'nın Palmas kentine bağlı Tocantins semtinde son yolcuğuna uğurlandığı açıklandı.