3294 Sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanununun 7 nci maddesi ve 5263 Sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri hakkındaki Kanunun 19. Maddesi gereğince yapılan seçimlerde Ataşehir - Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mustafa Arı, İstanbul'daki Tüm Mahalle Muhtarları Federasyonu'na bağlı 962 muhtar tarafından aday gösterildi.

İstanbul Vali Yardımcısı Özlem Bozkurt Gevrek başkanlığında İstanbul Valiliği Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı konferans salonunda gerçekleştirilen İstanbul Valiliğine bağlı İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti seçimi sonucunda Muhtarları Temsilen Mustafa Arı, muhtarlardan tam destek alarak üyeliğe seçildi.

Yenişehir Mahalle Muhtarı Mustafa Arı'yı Ataşehir Mahalle Muhtarları'da seçimde yalnız bırakmadı.

Yenişehir Mahalle Muhtarı Mustafa Arı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "İstanbul Valiliği İl Mütevelli Üyeliği 2021 yılı İstanbul Muhtarlar Federasyonu ve Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu 962 muhtarımızın ortak kararıyla seçilmiş bulunmaktayım.Tüm muhtarlarımıza tek tek teşekkür ediyorum. İstanbulumuza hayırlı olsun..." ifadelerini kullandı.