Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, gece ve bulutMevlana Mahallesi Mevlana Caddesi’nde bulunan Acarlar Sitesi'ndeki bir dairede, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine Ataşehir'deki itfaiye ve 112 acil sağlık ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri 14. kattaki yangına müdahale ederken, eski sevgilisi tarafından evde elleri koli bandı ile bağlanmış A.Ş.’yi yaralı olarak buldu. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahale ettiği kadın, Sancaktepe'deki Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavi altındaki kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürerek bir süre soğutma çalışması yaptı. Yanan daire tamamen kullanılmaz hale geldi. Polis ekipleri yangın yerinde güvenlik önlemi alırken, site sakileri yangın ile ilgili yapılan çalışmaları izledi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, yangını A.Ş.’nin uzaklaştırma kararı olan eski erkek arkadaşı E.Y. tarafından başlatıldığı ve şahsın binanın panosuna, ‘binada yangın çıkabilir’ diye yazarak gülücük işareti koyduğu ileri öne sürüldü.

Yangın sonrasında Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu yangını çıkardığı iddia edilen eski sevgili E.Y. yakalanarak gözaltına alındı. "Kasten Yaralama ve Yangın Çıkarmak Suretiyle Kasten Öldürmeye Teşebbüs" suçlamasıyla E.Y.'nin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.