Günlük hayatın stresinden uzaklaşıp, fiziksel yorgunluklarını azda olsa atmak ve daha sağlıklı bir yaşam için Ataşehir Belediyesi Ataşehirli kadınları zumba ve pilates yapmaya davet ediyor.

Projeyle, Ataşehirli kadınlar sağlıklı ve zinde bir yaşama başlayacak aynı zamanda düzenli spor yapmanın keyfini yaşayacak.

Yoga ile tanışmak isteyen ve bilinçli bir şekilde yoga uygulaması yapmak isteyen Ataşehirli kadınlar eğitimlerin yapılacağı merkezlere başvuru yapabilir.

Yoga eğitimlerinde; nefes teknikleri, konsantrasyon ve meditasyon gibi hem fiziksel hem de zihinsel çalışmalar yapılacak. Özellikle zayıflamak ve formunu korumak isteyen kadınlar Zumba derslerini tercih edebilir.

Pilates eğitimlerinde ise kadınlar tüm beden kaslarını çalıştırmayı öğrenecek. Sakin hareketleri sayesinde aynı zamanda vücudunun dinlenmesini ve ruhunun arınmasını isteyen kadınlar ise pilates derslerine katılabilir.

Ücretsiz olarak düzenlenecek pilates ve zumbadan yararlanmak isteyen kadınlar, 29 Eylül tarihinden itibaren; Neşet Ertaş Kültürevi, İçerenköy Sanat Merkezi, Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi, Mustafa Saffet Kültür Merkezi, Ferhatpaşa Gençlik Merkezi, ATAMEM ve Yenisahra ATAMEM’e başvurabilir.