Selin vurduğu Bozkurt ilçesinde Ezine Çayı kenarındaki 8 katlı Ölçer Apartmanı yıkıldı. Yaz tatili için anneleri Arzu Yücel ile İstanbul'dan gelen 12 yaşındaki ikizler Ecrin ve İclal Yücel de babaanneleri Ayşe Remziye Yücel ve dedeleri Nadir Yücel ile birlikte binanın çökmesiyle sel sularında kaybolmuştu.

Ümraniye'de oturan Ataşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 7.Sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen İclal Yücel ile baba annesi Ayşe Remziye Yücel'in yapılan çalışmalar sonucunda cansız bedenlerine ulaşıldı. İkizlerden Ecrin Yücel ile Nadir Yücel'in arama çalışmaları ise devam ediyor.

İclal Yücel ve Ayşe Remziye Yücel'in cenazesi bugün Eyüp Sultan Camii'nde öğlen namazına müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrasında Eyüp Sultan Mezarlığı'na defin edileceğini öğrenildi.

OKULUNDAN TAZİYE MESAJI
Ataşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Yapılan açıklamaya göre; "ACI KAYBIMIZ 11 Ağustos 2021 Salı günü Kastamonu Bozkurt’ta yaşanan sel felaketinde enkaz altında kalan 7. sınıf öğrencilerimizden ikiz kardeşlerden İclalin cansız bedenine bugün ulaşıldı.12yaşında bir meleğimiz cennete kanat çırptı.Tarifi gayrı mümkün duygular içindeyiz.Meleğimizin başta ailesi, yakınları, sınıf arkadaşları ve okulumuz tüm paydaşlarına başsağlığı diliyor ve sabrı Cemil niyaz ediyoruz. Bu vesileyle de selde hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza da Allahtan Rahmet yaralananlara da şifa diliyoruz." denildi.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve doğa görseli olabilir

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir