Kadın Emeği Pazarı, Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Sanat Parkı’nda 5 Eylül Pazar günü saat 20.30’a kadar ziyaretcilerine açık olacak.

Kadın girişimcilerin el emeği ve göz nuru ile üretikleri çeşitli ürünleri Sanat Parkı’nda kurulan stantlardan inceleyebilirsiniz.

Pazarda el emeği ürünlerinin satışını gerçekleştiren 25 Ataşehirli kadın, “Ataşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Ataevleri’nde eğitim alarak hocalarımızında desteğiyle bu günlere geldiğimiz için çok mutluyuz. El emeğimizle ürünlerimizi burada satarak hem ev ekonomimize katkıda bulunuyoruz hem de bu geçmişimizden gelen geleneksel ürünlerimizi yaşatarak genç nesillere de aktarmış oluyoruz.Emeği geçen öğretmemlerimize teşekkür ediyor, herkesi pazarımıza davet ediyoruz” dedi.

Her şey "Kadın Emeği Pazarı’nda

Ataşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kadın Emeği Pazarı’nda vatandaşlar ihtiyaç duydukları el emeği ürünleri uygun fiyatlar ile temin edebilir. Birbirinden değerli ürünlerin sergilendiği Kadın Emeği Pazarı’nda iğne oyası takılar, el örgüsü kıyafetler, çanta, taş boyama ve daha birçok ürün satışa sunuluyor.