Yaşamı boyunca insanlığa faydalı olmayı kendisine şiar edinmiş Ataşehir'de ikamet eden Selma Ilık ve ailesi tarafından Mevlana Mahallesi Şehit Binbaşı Ömer Aktuğ Parkı'nda iftar organizasyonu düzenlendi.

İftar organizasyonunun öncelikli davetlileri ise Ataşehir'de ikamet eden "Yetim, Öksüz, Engelli Aileler" oldu.

Ataşehir'de ikamet eden Selma Ilık'ın iyilik sofrasına ailesi, isminin verilmesini istemeyen aileler imece usulüyle katkı sundukları "İftar sofralarının kurulmasına, Ramazan ayının maneviyatına yakışır dayanışmanın ve yardımlaşmanın" aynı etkinlikte organize edilmesine vesile olurken, yaklaşık 150'ye yakın kişi aynı sofralar etrafında iftarlarını açtı.


Hayırsever ve iftar organizasyonunu gerçekleştiren Selma Ilık, "Uzun zamandır düşündüğüm, yeni yapmaya imkan bulduğum iftar organizasyonuna oldukça katılımın yüksek olması beni son derece mutlu etti.
Biz ayrıca Umre organizasyonları gerçekleştiriyoruz. Bu yıl böyle bir organizasyon yaparken gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza dağıtılmak üzere arkadaşlarıma çağrıda bulunmuştum. Onlarda sağolsunlar, Zekatlarını bana ulaştırdılar. Bu organizasyonumuz vesilesiyle gelen 45 Ailemize öksüz, yetim, engelli çocuklarımız ile ihtiyaç sahibi kadınlarımıza zekatların ulaştırılmasına vesile olduk. Umre arkadaşlarıma, çağrımı gören arkadaşlarıma, aileme ve bugün bizlerle hizmet eden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İftarların açılmasının ardından zekatlar ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklara elden teslim edildi.