Pandemi nedeniyle okula gidemeyen 7-10 yaş arası çocukların evde kaliteli zaman geçirmesine katkı sağlayan Çevrimiçi Çocuk Kitap Kulübü etkinliklerinin ilki, Behiç Ak’ın “Galata’nın Tembel Martısı” kitabı ile 10 Ocak Pazar günü başlayacak. Devam eden haftalarda Charles Dickens’ın “İki Şehrin Hikâyesi”, Aytül Akal’ın “Babam Duymasın” ve Rıfat Ilgaz’ın “Bacaksız Okulda” kitapları ele alınacak.

Masal kitabı hazırlanması için renkli kalemler, kâğıtlar, zımba veya yapıştırıcı gibi malzemeler atölye başlamadan önce temin edilmesi gerekiyor.

Atölyeler internet üzerinden Zoom programıyla çevrimiçi olarak yapılacak. Ders süresi 60 dakika ve kontenjan 15 kişi ile sınırlı olacak. Zoom oturum linkleri atölyeden 1 gün önce oluşturularak, Whatsapp grubu üzerinden katılımcılara iletilecek.

Ataşehir Belediyesi Çevrimiçi Çocuk Kitap Kulübü etkinliklerine katılmak isteyenlerin, kayıt formundaki uyarıları dikkate alarak, formu eksiksiz doldurmaları gerekiyor.

Ayrıntılı bilgi almak için Ataşehir Belediyesi’nin (0216) 570 50 00 numaralı çağrı merkezinden 1672 dâhili numarayı arayabilirsiniz. Kayıt formuna ulaşmak için ise BURAYI TIKLAYABİLİRSİNİZ.

1. Kitap: Behiç Ak, Galata’nın Tembel Martısı – 10 Ocak Pazar, Saat: 12.30

2. Kitap: Charles Dickens, İki Şehrin Hikâyesi – 17 Ocak Pazar, Saat: 12.30

3. Kitap: Aytül Akal, Babam Duymasın – 24 Ocak Pazar, Saat: 12.30

4. Kitap: Rıfat Ilgaz, Bacaksız Okulda – 31 Ocak Pazar, Saat: 12.30