Doğuş Spor Tesislerinde düzenlenen törende U-12 kategorisinde şenlik ligine katılan takımlara kupaları hazır bulunan protokol tarafından verilerek kendilerine başarılar dilediler.

Doğuş Spor Tesislerinde yapılan törene, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı, Ataşehir Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse, Ataşehir Belediyesi Encümen Üyesi Kudret Aslan, Ataşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Şeref Uzun, CHP eski Belediye Meclis Üyesi Süleyman Karadağ, Doğuş Spor Kulübü Başkanı Çetin Kaygusuz kupaları takımlara veren isimler oldu.

Ayrıca Şenlik Liginde mücadele eden sporcuların aileleri de törene katılarak çocuklarının sevinci birlikte paylaştılar ve anı ölümsüzleştiren fotoğraf karesinde yerlerini aldılar.

Şenlik ligi ile ilgili ev sahibi sıfatıyla açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı ve Ataşehir Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse; “Geleneksel olarak Ataşehir Kulüpler Birliği adına her yıl U-11 ve U-12 ligi için kulüplerimize kupa veriyoruz. Bu liglerin kazananı ve kaybedeni yok. Bu senede tertiplediğimiz şenlik ligi sonuçlanmış oldu. Katılan sporcularımıza anı olarak Kulüpler Birliği adına kupalarını veriyoruz. Toplam 23 takım katıldı. Biz bugün 4 kulübümüze vereceğiz. Diğer kulüplere de arkadaşlarımız kupalarını verecektir. Katılan tüm kulüplere ve sporcularına, tesislerini bizlere açan Doğuş Spor Kulübü başkan ve yönetimine, kupalara sponsor olan Ataşehir belediyesine teşekkür ediyorum” dedi.