Ataşehir’de özel bir restaurant’ta düzenlenen kahvaltılı Amatör Spor Kulüpleri Haftası etkinliğine Ataşehir Belediyesi Meclis 1’nci Başkan Vekili Kudret Arslan, Belediye Meclis Üyeleri Arif Kuşcu, Şeref Uzun ile TÜFAD Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Emek ile birliğe bağlı 29 kulüp yöneticileri katıldı.

Ev sahibi olarak konuşma gerçekleştiren Ekrem Köse, “4-10 Ekim 2021 tarihleri arasında Türkiye genelinde kutlanılan Amatör Haftasında bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ederim. Bugün gerçekleşen programımıza Ataşehir Kaymakamımız Sn. İsmail Hakkı Ertaş ve Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’de sizlerle birlikte olacaktı. Ancak farklı programları nedeniyle katılım sağlayamadılar. Sizlere hem selamlarını ilettiler, hemde Amatör Spor Kulüpleri Haftamızı kutladıklarını ifade ettiler. Bu vesileyle kendilerine Amatör Spor Kulüplerimize vermiş oldukları destek ve katkılar için bir kez daha teşekkür ediyorum. Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği olarak gün geçtikçe büyüyoruz. Kulüpler birliği olarak Ataşehir Belediyemizin katkılarıyla kulüplerimize hem maddi, hem ulaşım hemde spor malzemesi desteğinde bulunmaya devam ediyoruz. Bugün, farklı branşlarda hizmet veren 29 kulübümüzle çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyerek Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği’nin yeni yapacakları çalışmalar ile ilgili kulüp yöneticileri önerilerini dile getirdiler.

Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dâhil olmak üzere ilçe genelinde gerçekleşecek tüm resmi törenlere katılım sağlanacağı ifade edildi.

Ayrıca kahvaltılı programda; kulüplerin ekonomik problemleri, saha yetersizlikleri, ulaşım v.b. diğer konulardaki sorunlarına yönelik çözüm önerilerine dair önemli kararlar alınarak, kulüplere yönelik etkin bir çalışma ve kolaylaştırıcı yol haritası belirlenmesi üzerinde fikir birliğine varıldı.

Kahvaltılı programda katılan kulüp yöneticilerine ve misafirlere TFF Başkan Vekili ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez tarafından Milli Takım forması takdim edildi.

Etkinlik toplu hatıra fotoğrafının çekinilmesi ile sona erdi.