Zübeyde Hanım Hizmetiçi Öğretmenevi ve Hizmetiçi Enstitüsü'nde resmi tebrikat törenine; Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Metin Durmuş, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cengiz Cem Karakaşlı, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan, Kamu Mülki ve İdari Yöneticileri, AK Parti İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, MHP İlçe Başkanı Sadun Bizel'in yanısıra STK Temsilcileri, mahalle muhtarlarının, askeri personelller ve basın mensupları katıldı.

Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Metin Durmuş, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cengiz Cem Karakaşlı, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz tebrikat töreninde katılımcılarla tebrikleşti.

Ayakta tebrikleşmenin ardından Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş yapmış olduğu konuşmasında; "Bizim milletimiz destanlar yazmış bir millettir. 30 Ağustos'ta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde büyük bir destan yazılmıştır. Ülkemizi düşmanlardan kurtarmıştır. Biz zor zamanlarda bir olmasını bilen bir milletiz. Allah milletimize o günleri bir daha göstermesin. Her zaman bir ve beraber olmamız gerekiyor. Bu ülke bizim, bu bayrak bizim, bu vatan bizim bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum. Hayattaki gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından sohbetin ardından Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Kızılay Ataşehir Şubesi Yönetimi ve Genç Kızılay yönetimi, Mahalle Muhtarları ve basın mensuplarıyla toplu hatıra fotoğrafı çekindi. Tören dilek ve temennilerle sona erdi.