22-23 Mayıs tarihlerinde AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı önü dâhil olmak üzere 3 farklı noktada kan bağışı kampanyası düzenlenmiş, 2 günlük bağış kampanyasında 399 ünite kan bağışı yapılmıştı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan’da geçtiğimiz hafta partisinin kan bağışı programına katılarak Ataşehir’de kan bağışında bulunmuşlardı.

Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı bu hafta’da 29 Mayıs gününü kapsayan kan bağışı kampanyasını Mevlana Mahallesi Aksekili Mehmet Uslu Camii bahçesinde yeniden organize etti.

Gerçekleşen kan bağışı kampanyasına AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, partililer ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada; “Geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta’da vatandaşlarımızın yoğun talebi ile yeniden Kızılay Ataşehir Şubemiz ve AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı olarak fedakârca kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. Kan son derece önemli bir ihtiyaçtır. Kan Ver, Can Ver sloganı ile etkinliğimize katılım sağlayan İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’ye, Milletvekillerimiz Ravza Kavakcı Kan ve Osman Poyraz’a ve Ataşehir’li tüm komşularımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasının ardından İlçe Başkanı İsmail Erdem’de Kızılay formu ve kan testi işlemlerini yaptıktan sonra kan bağışında bulundu. Erdem kan bağışı sonrasında vatandaşlarla hem sohbet etti, hemde kan bağışında bulunan Ataşehir’li vatandaşlara ilçe başkanlığı teşekkür belgesini takdim etti.

Gün boyu süren kan bağışı kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, kriterlere uyan 161 vatandaş kan bağışını sırasıyla gerçekleştirdi. Saat 20:00 itibariyle son bulan 22-23 Mayıs ve 29 Mayıs tarihlerini kapsayan kan bağışı kampanyası ile 560 ünite kan bağışı toplanmış oldu.