İstanbul Vali Yardımcısı aynı zamanda Ataşehir Kaymakam Vekili Uğur Aladağ, Ataşehir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, Vefa Sosyal Destek Grubu Koordinatörü Gülcan İzci ile birlikte Ataşehir'de ikamet eden Gazi Ümit Akbey ve Hakan Sancar'ı ikamet ettikleri adreste ziyaret ederek çocuklarına süpriz yaptı.

Burada çocuklarla ve aileleriyle sohbet eden İstanbul Vali Yardımcısı aynı zamanda Ataşehir Kaymakam Vekili Uğur Aladağ, çocukların 23 Nisan Egemenlik Çocuk Bayramını kutlayarak, çocuklara günün önemine dair gelecekle ilgili önemli mesaj verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday'da çocuklara Uzaktan eğitim süreci ile ilgili sorular sorarak kendilerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kültür yayınlarını takdim etti.

23 Nisan'da doğan öğrenci Azra Ekin Türkoğlu'nu da ziyaret eden İstanbul Vali Yardımcısı aynı zamanda Ataşehir Kaymakam Vekili Uğur Aladağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday ve Vefa Sosyal Destek Grubu Koordinatörü Gülcan İzci, küçük Azra'ya doğum günü süprizi yaparak yeni yaşını kutladılar. Küçük Azra'da süpriz karşısında heyecanı ve mutluluğunu gizleyemeyerek süpriz yapan heyete ailesiyle birlikte teşekkür etti.

23 Nisan etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce organize edilen etkinlik kapsamında Şube Müdürü Nazım Yurdagül, Okul Müdürleri Hüseyin Özaslan, Aslı Pekin ile Ataşehir Eğitim Hizmetlerini Geliştirme, Güçlendirme Koruma Derneği Başkanı İsmail Dağ'ın katılımıyla doğum günü olan çocuklara ikamet ettikleri adreslerde süpriz yaş pasta kesilerek bu anlamlı günleri kutlandı.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Nazım Yurdagül ve Ismail Dağ dahil, ayakta duran insanlar