Kent Konseyine bağlı Erdal Eren Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Muhtarlık İşleri Müdürü Aysel Tekin, Kent Konseyi Başkanı Turan Dolu, Başkan Yardımcısı Nilgün Özdemir, Erdal Eren Kültür Merkezi İdari Temsilcisi Kenan Özcan, Proje ortakları ve STK temsilcileri ile basın mensupları katıldı.

Ataşehir Kent Konseyi Başkanı Turan Dolu ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez; Katılımcı kent konseyi ile yaptıkları ve yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Konuşmaların ardından Ataşehir Konseyi ve Proje Paydaşları arasında; Kukla ve Tiyatro Ekibi, Psikolojik Danışmanlık, Amaç Belirleme Atölyesi, Bağlama Kursu, Çocuk Eğitim Akademisi(5-18 Yaş), Oyun ve Masal Terapisi, katılımcı kent yaklaşımı, geri dönüşümlü malzemelerle görsel tasarım ve grafik tasarım eğitimleri, karakalem ve yetenek kursları eğitimi, hobi atölyesi, taş boyama eğitimi, Çocukların aile içi problemlerini aşmak için kendin ol projesi, kahraman benim projesi, farkındalık buluşmaları projesi, gençlerle felsefe konuşmaları, kadın dans topluluğu (öne billion rising) projesi, bilim atölyesi, sedef kakma atölyesi, çocuklarla yoga-drama atölyesi, film ve dizi atölyesi, psikolojik danışmanlık alanlarındaki eğiTotimlerle ilgili protokol imzalandı.

Protokol imzaları sonrasında Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Bilgilendirme ve protokol sözleşmesine katılım sağlayan paydaşlara teşekkür ederek, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin selamını iletti. Toplantı kahvaltı programı ile sona erdi.