"Türkiye Öğretmenler Kupası" turnuvasına resmî ve özel okullarda görev alan öğretmenler katıldı. 21-30 Ekim tarihleri arasında il birinciliği müsabakaları sonucunda Üsküdar'da bulunan Türkiye Voleybol Federasyonu Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabakalarda Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kadın öğretmenler voleybol takımı mücadele ettiği Kadın Voleybol kategorisinde rakiplerini yenerek Şampiyon olarak İstanbul birincisi oldular.

İstanbul İl Birincisi olan Ataşehir Bayan Öğretmenler Voleybol Takımını kutlayan ilk isimler ise Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Şube Müdürü Nazım Yurdagül ve Koordinatör Hüseyin Özaslan oldu.

Turnuva; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz 1, Karadeniz 2, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu olmak üzere 8 bölge bazında düzenlenecek. Bölge birincilik müsabakaları 4-12 Kasım tarihleri arasında yapılırken sonuçları 13 Kasım'da açıklanacak. Bölge birincileri Öğretmenler Günü Haftası'nda Ankara'ya gelerek Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecek.