10 Aralık 2013 tarihinde günümüze kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlük görevini yürüten Ertuğrul Bilican'da 6 yıllık görev süresini doldurması nedeniyle bakanlıkça yapılan rotasyon sonucunda İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü görevine getirilmiş, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Özel Öğretim Kurumları Şube Müdürlüğü (MTSK)'nden sorumlu şube müdürlük görevini yürüten İsmail Günday atanmıştı.

Bugün Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görev devir teslim töreni gerçekleşti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görev yapan şube müdürleri ve ilçe personelinin yanısıra İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevli personelleri, Ataşehir Eğitim Hizmetlerini Geliştirme, Güçlendirme ve Koruma Derneği Başkanı İsmail Dağ ile Ataşehir Özel Sürücü Kursları Derneği Başkanı Bilgin Diribaş'ında katıldığı törende Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde 6 yıllık görev süresi boyunca önemli ve başarılı çalışmalara imza atan, Ataşehir'in eğitim kalitesinin artmasının yanısıra Türkiye'ye örnek olan projeleri hayata geçiren Ertuğrul Bilican, görevini yeni ilçe milli eğitim müdürü İsmail Günday'a teslim ederek, kendisine başarılar diledi.

İsmail Günday ise 6 yıllık görev süresi boyunca Ataşehir'e hizmet eden Ertuğrul Bilican'a bundan sonraki görevinde başarı dilek ve temennilerini iletti. Bilican daha sonra Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ile vedalaşarak görevini İsmail Günday'a teslim ettikten sonra kurumdan toplu hatıra fotoğrafı çekindikten sonra ayrıldı.