Ataşehir Futbol Akademisi'nin açılış törenine; AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz, Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Platformu Başkanı Ali Haydar Akın ve Platform üyesi Kulüp Başkanları, Ferhatpaşa Mahallesi Muhtarı Murat Bozkuş ile sporcular ve velileri katıldı.

27 Şubat Pazar günü antrenmanlara başlanılacağını söyleyen Platform Başkanı Ali Haydar Akın: “Çocuklarımızı Türk sporuna kazandırmak, yetiştirmek ve devamlığı sağlamak en büyük amacımızdır" dedi. İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan Futbol Akademisinde 6-7, 8-9, 10-11, 12-13 yaş aralığındaki öğrencilere 4 ayrı grupta futbol eğitimi verilecek.


Açılışta konuşan İlçe Halk Eğitim Müdürü Saffet Yılmaz: “ Düzenli olarak öğrencilerimizin, kursiyerlerimizin veliler olarak kursumuza devam etmesini sağlamak en büyük beklentimizdir. “ şeklinde konuştu. Yılmaz; Halk Eğitim Merkezi çalışanlarına ve katılımcılara teşekkür ederek, konuşmasını tamamladı. Konuşmaların ardından, akademinin açılış startı verilmiş oldu.