Yangından sonra yanan evde oturan vatandaşların Giresun'lu olduğunu öğrenen Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Fatih Yelekoğlu, aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Fotoğraf açıklaması yok.

Aile ile görüştükten sonra farkındalık yaratmak ve sosyal sorumluluk anlayışı ile ailenin yanan evinin tekrardan kış öncesi kullanılabilir hale gelmesi için kolları sıvayan Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Fatih Yelekoğlu, ailenin yanan evi ile ilgili hemşehri iş insanlarının desteği ile evin yenileme çalışmalarını başlattı.

Görüntünün olası içeriği: iç mekan

Yangın sonrasında itfaiye raporu ile birlikte Ataşehir Belediyesi'ne bağlı temizlik işleri müdürlüğü ve fen işleri müdürlüğü ekipleri yanan evin çatısını ve evin içerisindeki kullanılamaz katı atıkları tamamen evden almasının ardından 3 aylık bir çalışma sonucunda Ataşehir Giresunlular Derneği tarafından baştan sona kadar yenilerek aileye teslim edildi.

Görüntünün olası içeriği: açık hava

Daha önce geçtiğimiz yıl Pendik İlçesi'nde Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde evi yanan ve tamamen kullanılmaz hale gelen hemşehrilerinin evini baştan sona yenileyerek teslim etmişti. Ataşehir Giresunlular Derneği böylelikle Pendik ve Ataşehir olmak üzere iki evi kullanıma hazır hale getirmiş oldu.

Görüntünün olası içeriği: iç mekan

Görüntünün olası içeriği: iç mekan

Görüntünün olası içeriği: iç mekan

Görüntünün olası içeriği: iç mekan