Ataşehir Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Ömer İlgün ve Vakıf Sekreteri Hilmi Uysal, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılarına yeni dönem ziyaretlerini sürdürüyor. Belediye Başkan Yardımcılarına yönelik ziyaret programına Ataşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Ali Çağnış'ta eşlik etti.

Ziyaret kapsamında konuşan Vakıf Başkanı Ömer İlgün, "Ataşehir'de bulunan vakıf olarak yeni dönemde göreve atanan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Aynı şekilde belediye başkan yardımcılarımızı ziyaret kapsamında Kalender Özdemir'i de makamında ziyaret ettik. Yeni dönem kapsamında belediye başkan yardımcılarımızı ziyaretlerimiz sürecek. Belediye Başkanımız Battal İlgezdi ve Belediye Başkan Yardımcılarımıza Ataşehir'e ve vakfımıza yapmış olduğu hizmetler adına bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.

Ataşehir Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Ömer İlgün ve Vakıf Sekreteri Hilmi Uysal, ziyaret kapsamında Belediye Başkan Yardımcıları Ekrem Köse ve Kalender Özdemir'e "Üstlenmiş olduğunuz görevinizde başarılar dileriz" yazılı plaket takdim edildi.

Ataşehir Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Ömer İlgün ve Vakıf Sekreteri Hilmi Uysal'ın ziyaretlerinden dolayı Başkan Yardımcıları Ekrem Köse ve Kalender Özdemir, ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve Ataşehir Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfına çalışmalarında başarılar dilediler.