Ataşehir’de öğrencilere burs, eğitim malzemesi desteği, okullara yönelik kütüphane gibi çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Ataşehir Eğitim Derneği, dernek vizyonu doğrultusunda kültür ve sanat alanında Ataşehir halkı yararına dernek merkezinde dikiş, nakış ve örgü kursu açtı.


Dernek Başkanı Turgay Kılıç, “Dernek Yönetim kurulumuzca almış olduğumuz karar doğrultusunda dernek merkezimizi daha aktif hale getirmek, öğrencilere ve yetişkinlere yönelik kurslar açmaya karar verdik. Dernek üyelerimizin yanısıra Ataşehir’li komşularımızın katılacağı dikiş, nakış ve örgü kursumuzu geçtiğimiz hafta başlattık. Derneğimize gelen talepler doğrultusunda yeni kurslarımızı açmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Küçükbakkalköy Mah. Fevzipaşa Cad. Değer İş Merkezi Kat:2 adresinde hizmet veren Ataşehir Eğitim Derneği, her hafta Perşembe günü saat 12:00 – 17:00 arasında yetişkin bireylere yönelik dikiş, nakış ve örgü kursu’nun yanısıra kasım ayında ise Resim Kursu açmayı amaçlıyor.

Dernek merkezine gelen vatandaşlar; dikiş, nakış ve örgü kursu’na ön bilgilendirme ardından katılabilecek. Ayrıca; Kasım ayı’nda başlayacak Resim Kursu’na katılmak isteyen öğrenci ve yetişkin bireyler dernek bizzat gelerek başvuru yapabilecek.