Her hafta pazar günleri farklı bir kitap ele alınarak yapılacak çevrimiçi kulüpte Eğitimci – Yazar Özge Doğar, çocuklarla kitap içerikleri üzerine konuşacak ve sonrasında atölye gerçekleştirilecek.

Nisan ayı atölyelerinde sırasıyla Behiç Ak’ın “Bulutlara Şiir Yazan Çocuk”, Samed Behrengi’nin “Bir Şeftali Bin Şeftali”, Feyza Hepçilingirler’in “Of Dilim” ve Anton Çehov’un “Marangoz’un Köpeği” kitapları işlenecek.

Nisan ayında bir sürpriz olarak Yazar Feyza Hepçilingirler 18 Nisan Pazar günü yapılacak atölyeye konuk olacak ve küçük okurlarıyla sohbet edecek.

Her çocuğun en fazla iki atölyeye katılma hakkı bulunan atölyeler Zoom programından çevrimiçi olarak yapılacak. Ders süresi 60 dakika ve kontenjan 15 kişi ile sınırlı olacak. Zoom oturum linkleri atölyeden bir gün önce oluşturularak, Whatsapp grubu üzerinden iletilecek.

Ataşehir Belediyesi Çevrimiçi Çocuk Kitap Kulübü etkinliklerine katılmak isterseniz kayıt formundaki uyarıları dikkate alarak, formu eksiksiz doldurmalısınız.

Ayrıntılı bilgi almak için Ataşehir Belediyesi’nin (0216) 570 50 00 numaralı çağrı merkezinden Ahmet Telli Çocuk ve Halk Kütüphanesi’ne ait 1944 dâhili numarayı arayabilirsiniz. Kayıt formuna ulaşmak için ise BURAYI TIKLAYABİLİRSİNİZ.