28 Mayıs günü Öncü Fight Club organizasyonu ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cebeci Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen Şampiyonlar Kickboks Gecesi’nde Avrupa ve Dünya Şampiyonu Ataşehir Belediyespor Kickboks Milli Sporcusu 22 yaşındaki Onur Çelik İranlı rakibi 26 yaşındaki Omid Nosrati 81 Kg Klasman finali ile karşılaştı. Final Müsabakasını Uluslarası hakem Gazi Mızrak yönetti. Kırmızı köşe'de mücadele veren
Milli Sporcu Onur Çelik İranlı rakibi Omid Nosrati’yi 2-1 yenerek şampiyon oldu.

Ataşehir Belediyespor Kickboks Takımı Antrenörleri Ecevit Tikicieri, Hasan Fahri Şen, Bülent Tikicieri, Levent Tikicieri'nin de hazır bulunduğu müsabakada; Ataşehir Belediyespor Kick Boks Takımı Milli Sporcusu Onur Çelik, kupasını ve ödülünü Malatya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Durmuş’tan aldı.

Milli Sporcu Onur Çelik, Ataşehir Belediyesi'nin bayrağını açarak Ataşehirlilerin gururu oldu. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'de yayınladığı mesajında; "Belediyemizin Kick Box takımı sporcusu Onur Çelik İranlı rakibini 2-1 mağlup ederek galibiyete ulaştı. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullanarak Ataşehir Belediye Spor kickboks ekibini kutladı.

Ataşehir Belediyespor Kickboks Takımı Antrenörü Ecevit Tikicieri'de Ataşehir Haber'e yapmış olduğu açıklamada; "Çok mutlu ve gururluyuz. Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda kulübümüzü başarıyla temsil etmeye çalışıyoruz. Bizlere bu imkanı sağlayan Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi'ye, Ataşehir Belediyespor Kulübü Başkanımız Abdullah Der ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Volkan Aslan'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Milli Sporcumuz Onur Çelik'e ilçemize ve bizlere bu gururu yaşattığı için kutluyorum" ifadelerini kullandı.