41 Yaşındaki Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü güleryüzlü ve sevilen personeli İbrahim Karademir için bugün ilk tören 10 yıl boyunca görev yaptığı Ataşehir Belediyesi önünde tören düzenlendi.

Saat: 14.45'te gerçekleşen törende İbrahim Karademir'e son vedayı gerçekleştirmek üzere başta Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olmak üzere tüm birim personelleri, müdürleri, belediye encümen ve meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin yanısıra CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan, Kültür Merkezleri yöneticileri ve çalışanları, sevenleri ve ailesi Ataşehir Belediyesi önündeki tören alanında hazır bulundu.

Cenaze arabasından zabıtalar eşliğinde taşınan İbrahim Karademir'in naaşı tören alanına koyulurken mesai arkadaşları olmak üzere İbrahim Karademir'i seven herkes hüzünlü gözyaşları ile onu karşılarken, naaşının etrafına güller ve karanfiller ile her zaman güldüğü fotoğrafı konuldu.

İbrahim Karademir için Ataşehir Belediyesi önünde dualar ve helallik alınmasının ardından Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi kısa bir konuşma yaptı. İlgezdi yapmış olduğu kısa konuşmasında; "10 Yıl önce babasını ziyaret ettiğimde babasının çocuklarımla seni tanıştırmak istiyorum dediğinde kendisi ile tanışmıştık. Kendisi benim çocuğum gibi olan İbrahim ile 10 yıl boyunca birlikte çalıştık. Kendisinin 10 yıllık süreçte büyük emekleri ve katkıları var. Çok genç yaşta aramızdan ayrıldı. O'na tanrıdan rahmet diliyorum. Ailesine sabır diliyorum.Yaşam devam ediyor. Onun adını ya bir kültür merkezinde veya bir parkımızda Ataşehir'de adını yaşatacağız. Hepimizin başı sağolsun." dedi.