Meclis 1'nci Başkan Vekili Kudret Arslan, komisyonlardaki görüşmelerle ilgili önemli hatırlatmalarda bulunarak, AK Parti Grup Başkan Vekili Av. Mustafa Naim Yağcı'ya oturuma katılmasının ardından geçirmiş oldukları covid-19 nedeniyle kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerini sundu.

Divan Katip Üyesi Ertuğrul Baysal'ın meclis üyelerini yoklamasının ardından, Meclis 1'nci Başkan Vekili Kudret Arslan tutanak özetleri oylamaya sundu. Tutanak özetleri meclisteki meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Av. Mustafa Naim Yağcı gündem dışı söz alarak; "14 günlük karantina sürecimizi tamamladık. Aile olarak süreci geçirdik. Bu manada Belediye Başkanımız, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Başkan Vekilimiz ve belediye meclis üyelerimiz aradılar. Kendilerine teşekkür ederim" dedi.

CHP Grup Başkan Vekili İlhami Yılmaz ise; "Belediye meclis üyesi arkadaşımız Kurtuluş Özaydın arkadaşımız covid'e yakalandığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandıktan sonra Meclis 1'nci Başkan Vekili Kudret Arslan'da Kurtuluş Özaydın'a geçmiş olsun dileklerimi sundu.

Gündem dışı konuşmaların ardından 6 Ekim tarihli toplantı gündeminde yer alan sırasıyla; Fon Payına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonunun 06.10.2021 tarihli ve 12156 sayılı ortak raporu ile 2022 Mali Yılı Ücret Tarifelerine ilişkin Tarife Komisyonunun 06.10.2021 tarihli ve 16 sayılı raporları oy birliği ile komisyondan geldiği şekli ile kabul edildi.