Küçükbakkalköy’de bulunan dernek binasında gerçekleşen 3. Olağan Kongrenin divan başkanlığına CHP Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak oybirliği ile seçildi.

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan ASİDAD Başkanı Sevgi Uluğ; “ Bugün olağan 3. Genel Kurulumuzu yapıyoruz. Zorlu bir pandemi süreci geçirdik. İki yıl boyunca hayatımızda çok şey değişti. Tüm pandemi zorluklarına karşı elimizden geldiğince çalışmamıza devam ettik. Bugün bu Genel Kurul da hem bir yenilenme, yeniden bir araya gelme ve önümüzdeki dönemde daha güzel çalışmalar planlamak üzere tüzüğümüz gereği bugün yeni yönetimi seçmek için toplanmış bulunmaktayız. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Faaliyet ve Denetim raporları okundu ve ayrı ayrı oylanarak ibra edildi.

ASİDAD 3.Olağan Genel Kuruluna; Ataşehir Belediye Meclisi 1.başkan Vekili Kudret Arslan, CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak, İçerenköy Muhtarı Sırma Doğru, Tüm Emekli Sen Başkanı Çetin Düzce, Ataşehir Eğitim Derneği Kurucu Başkanı ve yönetim kurulu üyesi Turgay Kılıç, Ataşehir Eğitim Derneği Başkanı Zuhal Çakır, Ataşehir Güvercinler Derneği Başkanı Niyazi Yaman, Tüm Emekli Sen Sekreteri Mehmet Yeniyol, Ataşehir Emekliler Derneği Başkanı Cafer Çağrıtekinci’nin yanısıra üyeler katılım sağladı.

Konuk olarak katılan Ataşehir Belediye Meclisi 1.başkan Vekili Kudret Arslan, CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın, İçerenköy Muhtarı Sırma Doğru, Tüm Emekli Sen Başkanı Çetin Düzce, Ataşehir Eğitim Derneği Kurucu Başkanı ve yönetim kurulu üyesi Turgay Kılıç, Tüm Emekli Sen Sekreteri Mehmet Yeniyol, dernek üyesi Abdullah Ece söz alarak yaptıkları konuşmalarında, dernekçiliğin önemine vurgu yaparak seçilecek yeni yönetime başarılar dilediler.

Konuşmaların ardından açık oylama usulü ile yapılan seçimde Sevgi Uluğ yeniden başkan olarak seçildi.

ASİDAD 3.Olağan Genel Kurulunun yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.

YÖNETİM KURULU ASİL:

Sevgi Uluğ

Gülperi Çil

Nejla Bakır

Melek Durak

Meryem Işık

Özlem Büyük

Abdullah Ece

Ahmet Şengül

Seda Günel

Mert Karadağ

Zeynep Çetin

DENETİM KURULU ASİL:

Haydar Gürkan Yıldız

Onur Çivi

Dilayla Özmeral