2014 Yılında kurulan Anda Kardeşe Vefa Derneği bünyesinde; Yetim Merkezi, Toplumsal Duyarlılık, Arama/Kurtarma, Kışlık Yardımları, Adak/Kurban, Erzak Paketi, Eğitim ve Sağlık gibi hizmetler ve faaliyetler bulunuyor.

Girişimci İş Adamı ve Sosyal Sorumluluk Projeleri öncülerinden Emir Faruk Uzunpınar ve ANDA Kardeşe Vefa Derneği, Ataşehir'de ihtiyaç sahibi vatandaşları düşünerek "Giymiyorsan Giydir" mağazasını fazlaysa paylaş, lazımsa al sloganıyla Barbaros Mahallesi Yavuz Selim Caddesi'nde düzenlediği tören ile hizmete açtı. İhtiyaç sahibi vatandaşlar Ataşehir'de hizmete açılan mağaza da mevcut kıyafetlerden kendilerine uygun olanlarını yardımcı gönüllülerin yardımıyla alabilecek. Duyarlı vatandaşların bağışladığı kıyafetler ise yeniden yıkanarak, ütülendikten sonra mağazadaki yerini alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak.

Açılışın ilk gününde Genç Siyasetçi, Girişimci İş Adamı ve Sosyal Sorumluluk Projeleri öncülerinden Emir Faruk Uzunpınar ve ANDA Kardeşe Vefa Derneği yöneticileri ile gönüllüleriyle vatandaşlar hazır bulundu. Açılışa katılanlara hayır lokması ikram edildi.