Ataşehir’de yılbaşı öncesinde bir imalathaneye düzenlenen operasyonda sahte alkol ele geçirildi.

Ataşehir Kızılay Şubesi, hafta sonu sokağa çıkma yasaklarını fırsata çevirerek kan bağışı kampanyaları düzenledi.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın 5.Olağan kongresi’nin 20 Ocak’ta yapılacağı ilan edildi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, resmi twitter hesabından 5.Olağan Kongre'de Ataşehir'in İlçe Başkan adayının İsmail Erdem olduğunu açıkladı. İsmail Erdem’de Ataşehir İlçe Başkanlığı yeni yönetim kadrosu oluşturmak için görüşmelerini sürdürmeye başladı.

AKAGİM'de 2020 Yılının en iyi iş fikirleri seçildi.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse'nin abisi Ramis Köse, koronavirüsten hayatını kaybetti. Ekrem Köse, bir yılda iki abisi hayatını kaybetti.

Ataşehir Belediye Meclisi’nde 2014-2019 döneminde görev yapan belediye meclis üyesi Süleyman Karadağ’a Covid-19 tanısının ardından kalp krizi geçirerek yaşama veda etti.

Ataşehir Belediyesi 7256 sayılı kanunu kapsamında vergi borcu olan vatandaşlara yapılandırmak isteyen vatandaşların belediyeye gelerek veya e-belediye uygulaması üzerinden yapabileceklerini duyurdu.

Ataşehir Belediyesi Covid-19 salgını döneminde de kültür-sanat etkinlikleri kapsamında amatör ve profesyonel 300’e yakın sanatçıyı Ataşehirlilerle buluşturdu.

Ataşehir Belediyesi, pandemi döneminde zor günler geçiren çocuk tiyatrolarına destek verebilmek ve evdeki çocukların eğlenceli vakit geçirebilmelerine katkıda bulunmak için Puki Parkta tiyatro projesini hayata geçirdi.

Ataşehir Giresunlular Derneği eylül ayında evi yanan hemşehrilerinin Yeni Çamlıca’daki evini yenileyerek aileye teslim etti.

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik şube ekipleri koronavirüs önlemleri kapsamında minibüs ve otobüslerdeki denetimlerini sürdürüyor.

Ataşehir’de Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi işbirliğiyle “Ziller Hayat Kurtarmak İçin Çalıyor” projesi hayata geçirildi.

Ataşehir'de ikamet eden ve Ataşehir Belediyesi bünyesinde Zabıta personeli olarak görev yapan ve fotoğraf alanında çekimleriyle dikkatleri üzerine çeken Bora Kazım Yenilmez, Beykoz Belediyesi ile Türkiye Fotoğraf Vakfı (TFV) ortaklığında düzenlenen yarışma’da birinci oldu.

Ataşehir'in 4.Kapalı pazar alanı olarak Barbaros Mahallesi'nde hizmete giren çok amaçlı kapalı pazar alanında cuma günleri kurulan Giyim Pazarı, pazar esnafının ortak bir kararı ile ileri bir tarihe kadar açılmayacağı ilan edildi.

HES kodu kullanımının zorunlu hale getirilmesi ardından İBB, yeni dönem için gerekli adımları atarak İstanbulkartlar ile HES kodlarının eşleştirilmesi uygulamasını başlattı. 15 Ocak’tan sonra HES kodu eşleşmesi yapılmamış İstanbulkart’lar toplu taşımada kullanılamayacak.

Kaymakam Ertaş, yılın son gününde İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleriyle bir araya geldi.

MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Yusuf Büyük, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

Sekizincisi yapılan Emekevler Atapark Konutları kura çekilişiyle Ataşehir’de kentsel dönüşüm kapsamında 25 aile daha yeni yuvalarına kavuştu.

Sıfır atık projesi kapsamında Ataşehir’de kısa sürede 660 Kg atık ilaç toplandı.

TDV Ataşehir Şubesi ve Ataşehir Müftülüğü, Suriye’de çadır kentte yaşayanlar için 750 soba bağışladı.

TOKİ’nin kentsel dönüşüm proje alanında yer alan İmar İskan Blokları’ndaki tüm hak sahiplerinin 98 m2’lik net daire alacakları kesinleşmiş oldu.

TÜKODER Ataşehir Kent Ulaşımı, Hava Kirliliği ve Enerji Verimliliği İçin Önerilerini Açıkladı

Yeniden Refah Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Bülent Tüylü'nün koronavirüs nedeniyle hastanede tedavi gören babası Murat Tüylü hayatını kaybetti.

Yenisahra ve Barbaros mahallelerinde riskli ve yıkım kararı bulunan binalarda kesintiler ve tahliyeler başladı.