DEVA Partisi Ataşehir ilçe Başkanlığı hizmet binasının açılışına; DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile eşi Zeynep Babacan hanımefendi, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, İl Başkanı Dr. Erhan Erol ve İl Yöneticileri, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Ataşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Kudret Arslan, DEVA Partisi İlçe Başkanları, DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya ve ilçe yönetimi ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesi öncesinde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan açılış konuşmasında sırasıyla şu ifadeleri kullandı;

* DEVA Partisi İstanbul’da çok yoğun bir çalışma içerisinde artık. İlçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak büyüyoruz. DEVA Damlaları İstanbul’un her köşesine ulaşıyor. Ataşehir çok önemli bir ilçemiz. Yeni genç ve hızlı büyüyen bir ilçemiz. Bugün değerli belediye başkanımızda bizlerle birlikte, kendisine açılışımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

*Hızla büyüyen güzel ilçemize, bizim DEVA Partisi olarak hizmet etmemiz, ilçemizde olan biteni yakından takip etmemiz, vatandaşlarımızı dinlememiz, DEVA Partisi olarak ülkemize yönelik yaptığımız çalışmaları, projelerimizi anlatmamız çok önemli.

* Yaklaşık 2 ay önce ilçe kongresini tamamlayan, koşuya başlayan Ataşehir İlçemizin bundan sonraki süreçteki çalışması partimiz için son derece önemli olacak. Artık partimizin başarısı eşittir, Türkiye’nin başarısı demektir. Biz başarırsak Türkiye başarır demektir. Biz başarılı olursak, çocuklarımızın ve torunlarımızın yaşayabileceği özgür bir Türkiye ancak öyle olacak.

* Artık seçim süreci başladı. Seçim ister ilkbahar, ister son baharda isterse gelecek yıl olsun. Artık Türkiye seçim sürecine girmiş durumda. Bu seçimde başarılı olmak zorundayız, başka bir alternatifimiz yok. Bu seçimde başarılı olmak içinde çok başarılı olmamız gerekiyor. Kaybedecek artık tek bir dakikamız, tek bir saatimiz, tek bir günümüz yok.

* Girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Herkese ulaşacağız. Hem dinleyeceğiz, hem vatandaşlarımızın derdini, arzusunu, beklentisini, partimizle ilgili eleştirisini dinleyeceğiz. Hemde çalışmaları ve hazırlıkları vatandaşlarımıza anlatacağız. Bu interaktif şekilde iki yönlü olacak. Sadece konuşmayacağız, dinleyen bir parti olmayı bileyeceğiz. Başarının da sırrı zaten burada.

* Dinlemeyen bilemez, bilmeyen çözemez. Sloganımızda zaten “Dinleyeceğiz, bileceğiz ve çözeceğiz”, amacımız bu. Çok çalışmamız gerekiyor, ama ben buradan Ataşehir’den bununla ilgili bir söz almak istiyorum. Türkiye’nin özgürleşmesi, zenginleşmesi için çalışmaya var mıyız? (Varız). Bunun için cadde cadde, sokak sokak çalışmaya var mıyız? (Varız). Çalınmadık kapı bırakmamaya var mıyız? (Varız). Siz varsanız, bizde varız. Bu iş olacak inşallah, hep beraber yapacağız.

* Şu andaki iktidar artık Türkiye’yi uydurulmuşluk âleminde yönetiyor. Ülkenin cumhurbaşkanı bir konuşuyor zannederseniz ki, bu ülkede değil. Her şeye iyi diyor, şikâyet edenlere nankör, işsizim diyenlere nankör diyor. Açım eve ekmek götüremiyorum diyenlere al diyor keyif çayı iç diyor. Bunların hepsini diyor.

*Çünkü artık, Beştepe’de ülkenin gerçekleri görülmüyor. Beştepe'deki o insanlar artık bu ülkedeki bilmesi gerekenleri anlatmıyor. Bilseler de zaten yapacak bir şeyleri yok artık. Artık bitti. Bu ülkenin herhangi bir sorununa çözüm üretme kapasiteleri artık yok. Biz zaten bunu bildiğimiz için yola çıktık. Şuandaki hükümetin bu ülkenin sorunlarına asla çözüm bulamayacağını kesin olarak gördüğümüz anda yeni bir yola çıktık, yeni bir yol açmaya başladık. Bunun için hazırlanıyoruz.

*Zamanında ülkenin büyük bir sorunları varken, ülke bir krizde savrulurken dürüst ve eğitimli kadroların başa geçmesi ile bu sorunlar çözüldü. Bu ülke krizlerden çok hızlı çıktı. İnşallah olur, yaptık yine yaparız. Yaptık üstelik DEVA kadroları ile daha iyisini yaparız. Bunu biliyoruz. Her konuda yetişmiş, her alanda çok iyi arkadaşlarımız var. Kadrolarımız tam bir insan kaynağı hazinesi, aklınıza hangi alan geliyorsa dertli bir işiniz varsa bilinki DEVA Partisi’nde onu çözebilecek birileri var.

*Şuanda bizlere desteğini, ilgisini açıktan söylesin yâda söylemesin gönüllerini kazandığımız çok geniş bir kitle var artık Türkiye’de. Üye sayımız 100 bini geçti. Ama yüz binlerce gönüllümüz var. Üye olamayıp, korkudan desteklerini sözlü olarak ileten çok insanımız var. Önemli olan gönüllerimiz bir olsun. Zaten bu işte önemli olan gönülleri kazanmak. Gönülleri kazandıktan sonra seçimleri kazanmak kolay. İşte tam da biz gönül kazanma aşamasındayız. Ve bunu başarıyoruz. Daha da iyisini başaracağız.

*Şuan da 81 ildeyiz, 700 ilçedeyiz. 700 ilçeden 615’inde yönetimimiz oluşmuş durumda. Yaklaşık 550 ilçede kongremizi tamamlamış durumdayız. İşte dün Beşiktaş kongremiz ile İstanbul’da 18’nci ilçe kongremizi tamamladık. Nerede ise yarıya yaklaştık. Arka arkaya şubat ayında diğer ilçelerimizin kongrelerini yapacağız. Böylelikle damla damla İstanbul’un dört bir yanını ve Türkiye’nin her bölgesine ulaşmış olacağız.

* Tekrardan ilçe binamızın hayırlı olmasını diliyorum. İlçe başkanımızın şahsında tüm ilçe yönetimine, Ataşehir ilçemizde üyesi olan ve olmayan tüm arkadaşlarımıza sevgi ve selamlarımı iletiyorum. İlçe binamızın hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum.

Babacan’ın konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesildi. Kesilen kurdelenin ardından Babacan ve beraberindekiler ilçe başkanlığına çıkarak İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlamasının ardından prestij caddesi’nde basına kapalı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Muhtarlarla buluştuktan sonra prestij caddesi esnafı ardından otobüs ile Ataşehirlilerle buluştu.