AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam ve İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Kalender İlhan da selamlama konuşması yaptı.

Kongreye, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ile partililer katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kongreye canlı bağlantıyla katılarak partililere seslendi. Kongre'de mevcut İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Kalender İlhan, yeniden güven tazeledi.

AK Parti İl Yönetiminde Ataşehir'den o isim yer aldı
Kongre'de dikkat çeken noktalar ise Ataşehir'den kimlerin İl Yönetimine ve Genel Merkez kongresinde delege olacağı merak konusu idi. AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Kalender İlhan'ın yönetim listesinde Ataşehir İlçe Kadın Kolları'nda uzun yıllar görev alan ve İl Yönetim Kurulu üyesi olan İnci Özeke, yeniden liste de yer aldı.

Ataşehir'i Genel Merkez Seçimlerinde Temsil Edecekler
Ataşehir'den İl Yönetimi Genel Merkez Kongre Delegeleri ise; Gülayşe Durak, Neslihan Yurtdagül, Hatice Erdem, İnci Özeke, Gonca İmamoğlu, Fatma Urhan ile Genel Merkez Yürütme Kurulu üyeleri Esma Ersin ve Şebnem Koçakelçi oldu.

Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülayşe Durak'tan Rabia İlhan'a tebrik mesajı
AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülayşe Durak'ta kongrenin ardından güven tazeleyen İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Kalender İlhan için bir tebrik mesajı yayımladı. Gülayşe Durak mesajında; "Güven tazeleyerek görevine yeniden seçilen Av. Rabia İlhan başkanımıza ve yeni ekibine başarılar diliyorum. Ataşehir AK Kadınlar olarak bizlerde var gücümüzle başkanımızın her daim yanında, gücüne güç katmaya gayret edicez. Birlik ve beraberlik içerisinde durmak yok yola devam." ifadelerini kullandı.