AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Kan Bağışı otobüsü 11.00-19.00 saatleri arasında İlçe Başkanlığı önünde yerini almaya devam edecek.

HABERİN GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

Gerçekleşen Kan Bağışı etkinliğine AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmet Emin Özkaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı'nın yanısıra yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, Kızılay Ataşehir Şubesi Başkanı Talha Keleş ve Yönetim Kurulu üyeleri, mahalle başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik kapsamında AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmet Emin Özkaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı'nın yanısıra meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar formlarını doldurararak kan bağışında bulundular.

Özkaya: "Kan sadece acil durumlarda değil, sürekli bir ihtiyaçtır!"

Etkinlikle ilgili basın mensuplarına açıklama yapan AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya, "Bildiğiniz üzere Kızılay haftası içerisindeyiz. Bizlerde AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak bu anlamlı haftayı etkinlik ile kutlamak istedik. Bugün burada "Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var!" sloganıyla bugün sabah saatlerinde akşam geç vakte kadar sürecek kan bağışı kampanyası başlattık. Burada Kızılay Ataşehir Şube Başkanlığı Yönetimine ve ekibine bizlere sağladıkları bu imkan adına teşekkür ediyorum. Bizlerde bu hafta kapsamında imkan dahilimizde böyle bir etkinlik ile farkındalık oluşturmak istedik. Biliyorsunuz kan aslında acil değil ancak kan acil durumlarda ihtiyaç olduğunda hatırlanıyor. Ama aslında kan sürekli bir ihtiyaç ve her zaman hepimizin ihtiyacı olabilecek bir durum bu sebeple, bizde kızılayımıza kan bağışında bulunduk. Katılım sağlayan tüm teşkilat mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza, bu organizasyonda emeği geçen teşkilatımıza ve Kızılay Ataşehir Şube Yönetimimize teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinliğe vatandaşların ve partililerin katılımları oldukça yoğun olduğu gözlemlendi. Etkinlik bugün saat:19.00'da sona erecek.