20 Ocak'ta AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 5.Olağan Kongresi'nin gerçekleşmesinin ardından AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığına İsmail Erdem atanarak delege oyları yönetimi seçilmişti. AK Parti Ataşehir'de gençlik ve kadın kollarındaki değişim ise merak konusu idi. AK Parti'nin özellikle gençlik kollarındaki kriteri nedeniyle yaştan dolayı mevcut görevi sürdüren Fatih Kayacı'nın ise görevi kime devredeceği merak konusu idi.


AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin yaptığı paylaşım ile Fatih Kayacı'dan sonra görevi devir alacak ismi açıkladı. 21 Ocak'ta yapılan açıklama ile; "Genel Merkez Gençlik Kollarımız ile yapılan istişareler neticesinde alınan kararla, Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Ömer Faruk Çelik kardeşimiz atanmıştır. Görevi devreden Fatih Kayacı kardeşimize gayretlerinden ötürü teşekkür ederiz. Ataşehir Gençliğine hayırlı olsun." ifadeleri yer aldı.

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu Üyesi olan ve Ataşehir'de ikamet eden Ömer Faruk Çelik'in ana kademedeki gibi kongre olmadan yönetim kurulu asil-yedek, il delegelerini belirleyeceği ve İl Gençlik Kolları Başkanlığına listeyi sunacağı öğrenildi.

Görevi devreden Fatih Kayacı'dan veda mesajı

Bu kutlu davaya hizmet etmeye yaklaşık 8 yıl önce mahalle teşkilatında başladığım ve her kademesinde farklı görevlerde onur duyarak görev aldığım Gençlik kolları vazifemi 3 yıl Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimin sonrasında Yaş haddi dolayısı ile devretmiş bulunmaktayım. Rabb’ime sonsuz şükürler olsun ki Gençliğimizin en güzel yıllarında Cumhur Başkanımız Genel Başkanımız Sayın; Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve davasına hizmet etmeyi bizlere nasib eyledi.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak Göreve geldiğim günden bugüne 3 seçim sürecini ve saha çalışmalarını birlikte omuz omuza gerçekleştirdiğim, İlçe Yürütme Kurulundan,
İlçe Yönetim Kuruluna, İlçe Komisyonumuzdan Mahalle Başkanlarımıza ve yönetimine kadar bu kutlu davada görev yaptığım Yol arkadaşlarıma ve kardeşlerime teşekkür ederim. Bizleri bu kutlu davada bir araya getiren Rabb’ime sonsuz hamd ediyor ve tek tek her birinizden helallik diliyorum. Ben de her birinize hakkımı helal ediyorum. Beni bu noktada hiçbir zaman yalnız bırakmayan Başta Ailem olmak üzere dostlarıma ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak birlikte görev yapmaktan onur duyduğum başkandan öte her daim abilik kardeşlik hukukuna göre yaptığım önceki dönem ilçe başkanlarımız’dan Mustafa Naim YAĞCI, Ahmet ÖZCAN ve Mehmed Emin ÖZKAYA Abilerime yönetim ve yürütme kurulunda görev alan değerli başkanlarıma, İlçe Kadın Kolları Başkanımız kıymetli Ablam Neslihan YURTDAGÜL’e ve uzun yıllar desteğini hiçbir zaman esirgemeyen isimlerini buraya yazsam sayfaların alacağı kıymetli büyüklerime şahsıma ve Gençlik Kollarına göstermiş oldukları değer ve kıymetten ötürü teşekkür ederim.

Yerel seçimlerde Ataşehir Belediye Meclis üyeliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyeliğinde görev almama vesile olan şahsımdan ve Gençlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen değerli büyüğüm başkandan çok Abi diye hitab ettiğimiz Mehmed Emin ÖZKAYA başkanıma ve İlçe belediye Meclis Üyeliğinden Ana Kademe İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği seçimine kadar listesinde Gençlik Kollarına her daim yer veren kıymetli başkanım İsmail ERDEM’e görev aldığım tüm süreçlerimde her daim destekçim olan İl Gençlik Kolları Başkanım Osman TOMAKİN’e sonsuz teşekkür ediyorum.

Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı Görevimi Yaş haddimin dolması sebebi ile Genel Merkez Gençlik Kollarımız ve İl Başkanlığımızın yapmış olduğu istişareler neticesinde Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Ömer Faruk Çelik kardeşimiz atanmıştır. Hayırlı uğurlu olsun, Rabb’im güzel hizmetler yapmayı nasib eylesin. Yönetim kurulunda 2023 ve 2024 hedeflerimizde görev alacak arkadaşlarıma da şimdiden mavaffakiyetler dilerim.

AK Parti ailemize bugünden itibaren Ataşehir İlçe ve İBB Meclis Üyesi olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum, Allah a emanet olun..

Fatih KAYACI

Ataşehir AK Parti ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi