AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı geniş katılımlı düzenlenen ilçe danışma meclisi toplantısına AK parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Dr. Rabia İlhan, Gençlik Kolları İl Başkanı Osman Tomakin, İl Yürütme Kurulu üyeleri, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Üç kademe yönetim ve yürütme kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

Danışma meclisinin divan başkanlığına Fehmi Zafer Düşgün seçilirken, toplantı da ilk konuşmayı AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya yaptı.

Danışma meclisleri son derece yararlı toplantılardır
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya konuşmasında; "Danışma meclislerimiz teşkilatın tümüyle bir araya geldiği, kademeler arası iletişimi ve etkileşimi artırdığımız önemli buluşmalardır.Merkezine istişareyi aldığımız danışma meclisleri.. teşkilatımızın her bir üyesinin, partimizin yerel ve genel gündemleri hakkında geniş bilgi edinebildiği, bugün ve gelecek vizyonu hakkında yeni fikirlerin görüşüldüğü son derece yararlı toplantılardır. Partimizin, 17 yılı aşkın süredir devam eden başarısının ardında yatan.. fedakar, çalışkan, disiplinli ve dava şuuruna sahip teşkilatları olmuştur. Ben de birlikte görev yaptığımız ilçe yönetimimiz, mahalle yönetimlerimiz, meclis üyelerimiz ile gurur duyuyorum. Biz bugün ülke genelinde oldugu gibi.. tek bilek, tek yürek olduğumuz sürece hiçbir kuvvet bizi davamızdan geri koyamayacak.. ülkemize, içerden ve dışardan uzanan elleri birer birer kıracak, 2023 hedeflerine hız kesmeden ulaşacağız" dedi.

Güçlü Türkiye için kapı kapı dolaşarak gönüllere girmeye devam edeceğiz
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya; "2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri.. ve akabinde gelecek olan yerel seçimlere şimdiden çalışmaya başladık. Ataşehir deki tüm üyelerimizi ve tüm seçmenlerimizi kapı kapı dolaşarak gönüllere girmeye devam edeceğiz. Bizler yerel siyaset yapan, sokağın nabzını tutan, mahallelerimizde vatandaşımızla ilk elden iletişim kuran, iyi ve kötü günlerinde yanında olan, milletimizle iç içe geçmiş AK Parti teşkilatlarıyız. Bize yılmak yoktur, Yorulmak yoktur, Durmak yoktur... Liderimiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere işaret ettiği istikamette üzerimize düşen görevleri bundan sonra da.. aynı inanç ve kararlılıkla yerine getirip, ülkemizi kurda kuşa yem etmeyecek, güçlü lider ve güçlü Türkiye için son nefesimize kadar çalışacağız. And olsun ki, bu can bu bedende oldukça bu yoldan geri dönmek yok." diyerek partililerini selamlayarak konuşmasını tamamladı.

Şenocak'tan teşkilatlara sorumluluk bilinci uyarısı
AK Parti İstanul İl Başkanı Bayram Ş​​​enocak, “Kurulduğumuz günden beri ilkemiz, en temel hakikatimiz milletle siyasettir. Siyasetin tek öznesi olarak bildiğimiz milletimizden aldığımız güç ve ilhamla çalışmaya devam ediyoruz.” dedi. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği liderliğin Türkiye’yi geçmiş dönemlerle mukayese edildiğinde bugün çok güçlü bir konuma getirdiğine işaret eden İl Başkanımız Bayram Şenocak, her kademedeki teşkilat mensubunun aldığı sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmesi gerektiğini kaydetti.

Sıra partililerin sözündeydi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ve İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'ın konuşması sonrasında söz sırası partililere verildi. Ve AK Parti'ye gönül vermiş partililerin soruları, tespitleri ve önerileri tek tek not alınarak açık divanda sınırlama olmadan dile getirildi. Böylelikle AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından uzun zamandır hakim olan sessizlik danışma meclisi ile bozulmuş oldu. Böylelikle AK Parti 23 haziran ve 31 Mart'ta kırılan, küsen partililerini yeniden eve dönmeye çağırdı.