AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı büyük toplantı salonunda gerçekleşen bayramlaşma programına; Ataşehir İlçesi’nden Sorumlu İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakcı Kan, İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, AK Parti'de Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Teşkilat Koordinatörü Gökhan Oruç Önalan, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Erdem, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülayşe Durak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Çelik ile parti ana kademe yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Naim Yağcı, Bayram Varol, Erdem Konak ile mahalle teşkilatları ve partililer katıldı.



19 Yıllık İktidarımızda Ülkemize Önemli Hizmetlerimiz Oldu!
Resim
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem selamlama konuşmasında; “Kurban Bayramı’nda açlık ve sefalet içinde olan Müslüman ülkelerdeki yaşanan zorluklardan örnekler vererek, 85 milyon vatandaşlar ve kardeşler topluluğu olarak halimize şükretsek azdır. Edirne’den Kars’a kardeşler ve akraba topluluğuyuz. Anadolu insanlarının kültürel, tarihsel ve bugün ki varlıklarımızla birçok İslam ülkelerine göre daha rahatız ve daha huzurluyuz. Geleceğe daha güvenle bakıyoruz. Müslümanların derdi ve kaderi ortaktır. Dünyanın bir ucundaki Afrikalı Müslüman kardeşimizin acısına, hissiyatlarına ortak olmalıyız. Böyle yaparsak bayram, bayram gibi algılanır. AK Parti çatı altısında halkımızın ve Müslüman ülkelerimizin huzuru, geleceği adına dayanışmayı güçlendirecek refah ve huzur çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bugünde burada bu davaya gönül veren yıllardır gecesini gündüze katarak, beraber yol yürüdüğümüz arkadaşlarımızla beraber olduk. Davetimize icabet ettiniz için teşekkür ediyorum. Cenab-ı hak bize manevi bayramın huzuruyla 365 gün bize yaşamayı nasip etsin. Ülkemizdeki huzurun varlığı, maddi ve manevi refahın daha da ileri noktalara ulaşması adına; 2023 seçimlerine giderken de Allah bizlere daha çok güç ve kuvvet ile birlik ve beraberlik nasip eylesin. Çünkü 2023 ülkemizin kader seçimlerinden birisi. 20 yıldır kurulan partimiz ile 19 yıldır iktidardayız. Tüm ülkemizin her köşesinde ayak izlerimiz, 85 milyon vatandaşımızın geleceği içinde çok hayırlı hizmetlerimiz oldu. İnşallah 2023’te de bunu taçlandıracağız.10 yıl sonraki bayramlar bundan daha da huzurlu olur. Bugün kinden daha mutlu ve kaygı duymadan yaşarlar. Bu vesileyle 2023 seçimlerine doğru gönül birlikteliklerimize, kardeşlik duygularımıza sahip çıkarak, kırık kalpler varsa onları onararak yolumuza devam etmek zorundayız. Bu bayramda 85 milyon vatandaşımızın selamlaşmasına vesile olsun. Bayramlar bizim insan olduğumuzu hatırlatıyor. Tüm hastalarımıza Allah acil şifalar diliyorum. Tüm hepinizin bayramını tebrik ediyor, daha büyük bayramlarda buluşmayı temenni ediyorum” dedi.

Belediye meclis üyesi'nin koronavirüs'e yakalandığını duyurdu
Erdem konuşmasında son olarak; “Belediye Meclis üyesi Şerafettin Bal’ında covid-19 nedeniyle hastanede tedavi altında olduğunu” teşkilat mensuplarıyla paylaştı.


AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem’in ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma programında İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı kısa selamlama konuşması gerçekleştirdi. Konuşmasını tamamlayan Ahmet Hamdi Çamlı, bir başka ilçe bayramlaşma programına katılmak üzere toplantı salonundan ayrıldı.

Cumhurbaşkanımızın selamını iletiyorum

İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakcı; "Pandemi sürecinin insanlığa çok şey öğrettiğini belirterek yine bir bayram sabahı bugün burada sizlerle bir araya geldiğimiz için mutluyuz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın sizlere selamlarını iletiyorum. Bu bayramda hastalarımıza acil şifalar diliyorum, teşkilat ailemle birarada olduğum için mutluyum ve hepinizin kurban bayramını kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından partililer ikramların ardından bayramlaştıktan sonra hatıra fotoğrafının çekinilmesi ile bayramlaşma programı sona erdi.