Partisince Ataşehir İlçe Başkan Adayı gösterilen İsmail Erdem'in bugün gerçekleşecek kongre'de görevi Mehmed Emin Özkaya'dan Genel Merkez düzeyinde parti kurmayları, İl Yönetimi, İlçe Başkanları, İlçe Yönetimi yanısıra mahalle delegelerini katılımıyla devir alacak.

A Takımı Bugün Açıklanıyor
Kasım ayında partisince AK Parti Ataşehir İlçe Başkan adayı olarak açıklanan İsmail Erdem'in 23 Kasım - 18 Ocak tarihleri arasında A Takımını belirlemek için hem Ataşehir'de hemde Sancaktepe'deki çalışma ofisinde görüşmeler yaptığı, beraber yol yürüyeceği çalışma arkadaşlarını belirlediği öğrenildi. Bugün ki kongre ile divan tarafından İsmail Erdem'in A Takımı (Yönetim Kurulu Asil - Yedek) açıklanırken, delegeler tarafından ise bu isimler oylanacak.

5.Olağan Kongreyi Haberleştiremiyoruz! Üzgünüz
Bugün gerçekleşecek kongreyi haftalar öncesinde siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık ve bugünki kongreyi siz değerli okuyucularımızla haber olarak aktarmak isterdik ama, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın almış olduğu karar doğrultusunda İlçe Başkanlığınca Ataşehir'deki yerel basın mensuplarına atılan mesajda; pandemi sebebiyle basın mensuplarının katılamayacağı ve bülten olarak kongrenin haberleştirilip tarafımıza iletileceği belirtildi. Alınan bu karar sonrasında Ataşehir Haber Ajansı olarak siz değerli okuyucularımıza bugünki kongreyi haberleştiremeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz.

Yakın İlçelerde Yerel ve Ulusal Basın Kongre'deki Yerini Aldı!
AK Parti İstanbul İl Başkanlığının almış olduğu bu karar olmasa idi; Ataşehir'de tek aday olan İsmail Erdem için, yerel basının okuyucularına 2023-2024 seçimlerine gidecek kadronun açıklanacağı kongre ile ilgili konuşmaları, fotoğrafları ve İsmail Erdem'in yol yürüyeceği A Takımını açıklamasını aktarmak isterdik. Ancak; Kartal'da, Çekmeköy'de, Maltepe'de ve yakın zamanda Sancaktepe'deki kongrelerde yerel ve ulusal basın mensupları kongrelere davet edilirken davette çifte standartı anlamış değiliz.

Haberimiz sonrasında İlçe Başkanlığından davet gecikmedi!
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığından haberimiz sonrasında gelen davet üzerine kongreye katılacağımızı ve kongreyi takip ederek, haberleştireceğimizi bildirmek istiyoruz.