Yağcı: Milletimizin kararı esastır
AK Parti Grup Sözcüsü Av. Naim Yağcı, Öncelikle 23 Haziran seçimlerinin Ataşehir, İstanbul ve Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Milletin iradesi ile seçilen ve 5 yıl İstanbul’u yönetecek olan sayın Ekrem İmamoğlu’nu da tebrik ediyorum. İstanbul için güzel hizmetlere vesile olmasını diliyorum. 23 Haziran’da milletimiz iradesine sahip çıkarak sandık başına gitmiştir. Milletimizin kararı esastır. Buna saygı duymakta herkesimin borcudur. Bugün bir sonuç alındı ben tekrardan hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonra ülkemizdeki demokrasiyi kimse ama kimse tartışmaya kalkmasın, bunun üzerinden kimse siyaset yapma gayreti içerisine girmesin.

23 Haziran seçimi Ataşehir için önemli bir dönüm ve dönüşümdür
Ve bu seçim Ataşehirimiz açısından önemli zira Ataşehir’de 2 dönem ve bu dönemle birlikte 3 dönem’e giren belediyecilikte bir idare var. Buda bir tevafuk. Belki bu Ataşehir için önemli dönümdür ve dönüşümdür diyorum. Ataşehir’de belediye başkanımız ve belediye yetkilileri her daim şunu ifade ettiler. Bundan önceki meclis üyesi arkadaşlarımız ve grubumuz sorduğunda her zaman şu cevabı verdiler.

Ataşehir’in bundan sonraki süreçte hizmetlerin en yükseklerine sahip olacağına inanıyoruz
Geçmiş dönem meclis gündeminde İBB’ye yönelik eleştirilere de değinen Yağcı, Merkezi hükümet engel oluyor, büyükşehir engel oluyor. Önümüz tıkanıyor ve hedeflerimize ulaşamıyoruz. Artık hedeflerin önündeki tüm yollar açılmış. Ataşehir bundan sonra hizmetlerin en yükseklerine sahip olacağına inanıyoruz. Bizlerde hem Ataşehir’deki vaatlerin hemde büyükşehir Belediyesi’nde takip etmiş olduğumuz ve belirli bir noktaya getirmiş olduğumuz spor kompleksleri, imar çalışmaları olsun birçok bekleyen meseleler var.

Ataşehir’e Sancaktepe’ye yapılanların 5 yılda yarısının yapılmasını bekliyoruz
Ataşehir Belediye Başkanımızın 2009, 2014 ve 2019 seçimlerinde çok ciddi vaatleri var. 15 yıldır bekleyen taahhütleri ve randevu problemi var. Randevu alamıyorum ve şunu yapamıyorum gibi. Artık öyle problemlerde kalmadı. 5 yılda ve 10 yılda Ataşehir’de ve Sancaktepe’de iktidar olan örneğini veriyorduk. Sancaktepe’de kültür merkezleri, spor kompleksleri gibi onlarca ve yüzlerce belediyecilik hizmetleri ve yatırımlardan bahsediyorduk. Ve bunlara gerekçe sunulmuyordu büyükşehir belediye desteği ile. Onlarda önümüzde bunlarda önümüzde 10 Yılda yapılanın yarısını 5 yıl’da bekliyoruz. Daha fazlada yapacağına inanmak istiyoruz.

Ataşehir’in yararına olacak her şeyi destekleyeceğiz
Yağcı son olarak, “Ataşehir’in yararına olacak her şeyi destekleceğimizi ve takipçisi olacağımıza söz veriyoruz. Ve tekrardan 23 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.