Zeynettin Aydın, ‘Maltepe’yi Cumhurbaşkanı’na Hediye Etme Hareketi’

Maltepe’deki 40’a yakın il derneği, oda, birlik ve kooperatifi çatısında toplayan Maltepe Birlik Platformu’nun ortak adayı Ak Parti Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı Zeynettin Aydın “Bu hareket Maltepe’yi Cumhurbaşkanı’na hediye etme hareketidir” dedi.

Maltepe’nin demografik yapısında ilk sıralarda yer alan Kastamonu, Erzincan, Samsun, Bolu ve Çankırı’nın da aralarında olduğu 40’a yakın il derneği ile oda, birlik ve esnaf kefaret kooperatifi seçilmiş yöneticileri tarafından ortak aday olarak belirlenen İstanbul’daki 300 bin Çankırılıyı temsil eden 150 derneğin oluşturduğu İstanbul Çankırı dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın Maltepe Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu ve öncesi gerçekleştirilecek olan organizasyon için hazırlıkların gözden geçirildiği istişare toplantısı yapıldı.

40’a yakın il derneği, esnaf Kefaret kooperatifi, emekli derneği, iş adamları derneği yöneticilerinin oluşturduğu Malltepe Birlik Platformu, ortak adayları Zeynettin Aydın’ın 10 Kasım Saat 14:00’daki organizasyon sonrası yapılacak aday adaylık başvuru toplantısı hazırlık ve istişare toplantısı düzenledi.

Organizasyon temsilcileri ve Malltepe Birlik Platformu’nu oluşturan federasyon, birlik, dernek ve oda temsilcilerinin katıldığı istişare toplantısında söz alan konuşmacılar Maltepe’nin seçilmişleri tarafından halkın içinden aday çıkarmak amacıyla Zeynettin Aydın’ın aday adaylığını desteklediklerini kaydetti.

Sadece Ak Partililerin değil herkesin başkanı olacağına inandıkları adayları Zeynettin Aydın’ın bütün partilere eşit, partiler üstü başkan aday adayı olacağını vurguladı.

Toplantıda konuşan Maltepe Birlik Platformu ortak adayı Zeynettin Aydın, 10 Kasım günü yapılacak aday adaylık başvurusu ile başlayacak olan hareketin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Maltepe Meydanı’nda dile getirdiği, Maltepe’yi Ak partili yapma isteğini hatırlatarak; “Aday adaylık başvurusu ile başlatacağımız bu hareket Maltepe Belediyesini Ak Partili yapma, Maltepe’yi Cumhurbaşkanımıza hediye etme hareketidir. Kazanırsak birlikte kazanacağız, biz kazanacağız” dedi.

40’a yakın il derneği ile oda, birlik ve esnaf kefaret kooperatifinin aralarında olduğu STK’ların seçilmiş yöneticileri tarafından oluşturulan Maltepe Birlik Platformu’nun Maltepe’yi dizayn etme, Belediyeyi Ak Partili yapma gücü olduğunu kaydeden MBP (Maltepe Birlik Platformu) ortak adayı Zeynettin Aydın, başlatılan hareketin Maltepe ile dertlenip, Maltepe’yi dert edenlerin Maltepeyi Ak Parti’ye kazandırıp, Cumhurbaşkanı’na hediye etme hareketi olduğunu söyledi.

Recep Kenan / itvhaber.com