BB İştiraklerinden KİPTAŞ’ta görev değişikliği yapıldı. Genel Müdür İsmet Yıldırım'ın 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adaylığı için istifa etmesi nedeniyle, Genel Müdürlük makamına Vekaleten Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Erdem atandı.

CENGİZ ERDEM KİMDİR?

1969 yılında Kars’ta dünyaya gelen Cengiz ERDEM, 1994 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2014 yılında Okan Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünde yüksek lisansını tamamladı.

Meslek hayatına kendi şirketinde başlayan ERDEM, özel sektörde de yöneticilik yaptıktan sonra 1997 yılında KİPTAŞ’ta Harita Mühendisi olarak görevlendirildi. ERDEM, sırasıyla Harita Uygulama Şefi, Altyapı ve Harita Uygulama Şefi, Altyapı Harita Uygulama ve Proje Amiri, Kentsel Dönüşüm Amiri, İmar ve Kentsel Dönüşüm Müdürü, Genel Müdür Yardımcısı görevlerini yürüttü.

Cengiz ERDEM 20 Şubat 2019 tarihi itibariyle KİPTAŞ Genel Müdürlüğüne vekâleten atandı. SPK Gayrimenkul Değerleme Lisansına sahip olan ERDEM, evli ve 3 çocuk babasıdır.